Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pod koniec maja w przeglądarce skierowań ujrzałem taki tekst "SKIEROWANIE ZWRÓCONE DO LEKARZA KIERUJĄCEGO W CELU WERYFIKACJI/AKTUALIZACJI DANYCH MEDYCZNYCH Z POWODU BRAKU MOŻLIWOŚCI JEGO POTWIERDZENIA W OKRESIE 18 M-CY OD DNIA JEGO WYSTAWIENIA" choć do 18 miesięcy brakowało jeszcze kilku miesięcy - to skutecznie uniemożliwiło mi starania się o zwroty. Na początku czerwca, zaktualizowane skierowanie wrzuciłem do skrzyni w ŁONFZ i cisza.... Pod koniec czerwca nie wytrzymałem i w rozmowie telefonicznej miła pani wyjaśniła mi że przewidywany powrót do przeglądarki to ni mniej ni więcej tylko ok 1,5 miesiąca, bo procedura się powtarza, bo znów lekarz balneolog etc. etc. Ale przecież nic nie tracę bo przecież przesuwam się w kolejce, a ze zwrotów znowu nici....
Dzień doberek,
a czy ktoś może mnie oświecić, jak długo trwa powrót do kolejki po weryfikacji w śląskim królestwie NFZ-tu ? na razie minęło 2 tygodnie od osobistego dostarczenia tam przeze mnie wniosku. Pozdrawiam
Nie wiem na ile dzisiejszy wpis wpłynął na ŁONFZ, ale przed chwilą w przegladarce ujrzałem - Bieżący status: SKIEROWANIE OCZEKUJĄCE NA WYZNACZENIE MIEJSCA I TERMINU LECZENIA
i 7367 na liczniku.... Dokładnie po miesiącu + 1 dzień
Pietka 50+ pisze:Dzień doberek,
a czy ktoś może mnie oświecić, jak długo trwa powrót do kolejki po weryfikacji w śląskim królestwie NFZ-tu ? na razie minęło 2 tygodnie od osobistego dostarczenia tam przeze mnie wniosku. Pozdrawiam
Spotkaliście się z tym,że we wniosku zwróconym do lekarza nie ma juz wpisanych propozycji miejscowosci?
Dzis odebrałam swój wniosek i mam tylko wpis- reumatologia. Wg rejestratorki z przychodni od dłuzszego czasu nie są wpisywane propozycje wyjazdu