Ciechocinek 10.09.2017 z ok. Warszawy
Ciechocinek 10.09.2017 z ok. Warszawy
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto powie mi coś więcej. Z góry dziękuje.
Powód: uściślono tytuł
Re: CIECHOCINEK
Chciałabym a jestem facetem.....hmmm Ja polecam Inowrocław sanatorium "Przy Tężni" bo nie określił pan/pani który region Polski najbardziej interesuje i domyślam się, że nizinny. Ciechocinek również bardzo dobry wybór.Pawel1 pisze:bardzo proszę o pomoc i rady! Chciałabym w tym roku wyjechać do Ciechocinka lub innej miejscowości, jestem 37 letnim facetem jestem z okolicy warszawy wyjazd 10 września. Zastanawiam się nad wyborem miejsca, ma to być pobyt prywatny.
Pawel1 pisze:bardzo proszę o pomoc i rady! Chciałbym w tym roku wyjechać do Ciechocinka lub innej miejscowości, jestem 37 letnim facetem jestem z okolicy warszawy wyjazd 10 września. Zastanawiam się nad wyborem miejsca, ma to być pobyt prywatny.
-
tulipANKA77
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 27 maja 2017 20:08
- Oddział NFZ: Śląski
Ja w tym roku też jadę do Ciechocinka ale póki co nie wiele mogę powiedzieć bo jadę tam pierwszy raz ale ponoć miasteczko urokliwe. Jadę wcześniej bo 6 sierpnia do sanatorium Łączność.
Ze swojej strony polecam 21 Wojskowy Szpital Rehabilitacyjno -Uzdrowiskowy w Busku-Zdroju. Byłam tam w listopadzie zeszłego roku i byłam bardzo zadowolona i z warunków mieszkaniowych, wyżywienie super i zabiegi na wysokim poziomie.
Pozdrawiam
dziękuję bardzotulipANKA77 pisze:Witam![]()
Ja w tym roku też jadę do Ciechocinka ale póki co nie wiele mogę powiedzieć bo jadę tam pierwszy raz ale ponoć miasteczko urokliwe. Jadę wcześniej bo 6 sierpnia do sanatorium Łączność.
Ze swojej strony polecam 21 Wojskowy Szpital Rehabilitacyjno -Uzdrowiskowy w Busku-Zdroju. Byłam tam w listopadzie zeszłego roku i byłam bardzo zadowolona i z warunków mieszkaniowych, wyżywienie super i zabiegi na wysokim poziomie.
Pozdrawiam
-
tulipANKA77
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 27 maja 2017 20:08
- Oddział NFZ: Śląski