Zwróciliście na pewno uwagę na fakt ,że od jakiegoś czasu wiele osób wręcz tęskni za tym aby forum wróciło do ,nazwijmy to normalności .
Dzieje się jednak odwrotnie ,co raz mniej jest tych którzy piszą ,wiele tematów zanika .
Co jest przyczyną ,nasza niechęć ,czy wracające jak bumerang kłótnie ,wzajemne oskarżanie ,ataki .
Oczywiście można zamknąć się tylko w swoich wybranych tematach ,tam gdzie mamy swoich znajomych ,ale uważam że jeśli już tutaj jestem to czasem mógłbym także wejść w inny wątek .
Nie chcę wymieniać tych osób ,które według mojej oceny robią tą brudną robotę ,sami dobrze wiecie ,kto najbardziej potrafi zamącić .
Może ja sam tak robię według innych ,przecież też wypowiadam słowa krytyki ,ale ze wszystkich sił staram się przynajmniej nikogo nie obrażać .
Emocje są czasem silniejsze i trudno się powstrzymać i mogę teraz jedynie przeprosić .
Andrzej ,mnie jest tylko smutno że tak się dzieje ,to według mnie ma być miejsce rozmów poważnych ,ale także tych wesołych ,dowcipnych i tak jak cały dział- Na każdy temat .
A moje osobiste problemy ,cóż są raz większe raz mniejsze ,radzę sobie także z pomocą tutaj poznanych bliskich mi osób
Przykre i niepotrzebne sytuacje ....czy nie da się bez nich funkcjonować ?
Pozdrawiam i patrzę czy to słońce jeszcze dla nas na pewno świeci