Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fanklub Lądka-Zdrój dla kuracjuszy (i nie tylko) zainteresowanych i zauroczonych tą okolicą. Lądek i okolice, sanatoria, co warto zobaczyć, ciekawostki.
Na zdjęciu schody jednej z kamienic Lądka. Za każdym razem, a bywam w Lądku dość często chodziłam z sentymentu sprawdzić w jakim są stanie i stało się..... dwa lata temu schody wyremontowano i już.. co ja teraz mam tam oglądać ? co obserwować ? chyba dana chwila coś szepnie do ucha... to nowy temat Jak na razie Pub Jana chyba mnie przygarnie na dłużej ale o tym to w poście ... kawiarnie i
Przeniosłem tutaj te dwa posty ponieważ wydaje mi się, że na zdjęcia to bardziej odpowiedni temat.
Tak jak pisałem wcześniej parking przy pawilonie 1 jest mały, ciasny, dziurawy no i drogi.
P1200471.JPG (275.24 KiB) Przejrzano 963 razy
P1200440.JPG (256.56 KiB) Przejrzano 963 razy
P1190125.JPG (318.35 KiB) Przejrzano 963 razy
P1200438.JPG (272.12 KiB) Przejrzano 963 razy
Stojąc samochodem poza wyznaczonymi miejscami można dostać za wycieraczkę taki liścik.
Pisałem, że lepiej zostawić samochód na parkingu strzeżonym przy ul. Moniuszki.
Parking znajduje się na początku ulicy po prawej stronie przed Stawami Biskupimi.
Wystarczy tylko zapytać o te stawy i bez problemu wszyscy nas odpowiednio pokierują.
P1200549.JPG (269 KiB) Przejrzano 962 razy
P1200550.JPG (301.67 KiB) Przejrzano 962 razy
P1200551.JPG (153.27 KiB) Przejrzano 962 razy
Gdyby był problem z odczytaniem numeru telefonu to podaję 501-893-155. Opłata wynosiła 60 zł/turnus.