Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja również jestem już w Szczawnicy zaliczyłam już Palenicę. ..I spacer nad Grajcarkiem..
Reszta później. ..jutro chyba Slowacja jak pogoda pozwoli...Z pozdrowieniami
Nianiu czy Ty masz kwaterę w Białym Domku tam jednego roku też spałam. ..fajnie bo masz śniadanie i pizzę na miejscu
Oj Gienia,Gienia ! powiedz nam, dlaczego nikt się nie odzywa że będzie kompanem dla Maarka 36.
Już tam jest,już wypatruje bezchmurnego nieba a ludzi brak
Małgosia nie marnuje czasu.Tak ma być ,żeby nie żałować ani jednego dnia trzeba ruszać się i tam i tu.
Dziewczyny ! Zapowiadają ładniejszą pogodę od poniedziałku
malgorzatas pisze:Ja również jestem już w Szczawnicy zaliczyłam już Palenicę. ..I spacer nad Grajcarkiem..
Reszta później. ..jutro chyba Slowacja jak pogoda pozwoli...Z pozdrowieniami
Nianiu czy Ty masz kwaterę w Białym Domku tam jednego roku też spałam. ..fajnie bo masz śniadanie i pizzę na miejscu
Witam.
Moj domek z strony kwstery bialy z czerwonym dachem i pieknym ogrodem a mozna go obejrzec pod tym adresem. podlaskiem.nrs.pl....pozdrawiam i milej niedzieli na szlakch i Slowacji.
Niania teraz wszystko wiemy.Wprowadziłaś nas lekko w błąd.Bowiem ze strony w necie wynika że będziesz mieszkać przy Połoniny 11a.Tymczasem wcześniej napisałaś ze to Połoniny 11.Dlatego widziałam biały domek. Ładne miejsce masz do mieszkania.
malgorzatas pisze:Dziękuję za pozdrowienia dziewczyny Z Markiem 36 jesteśmy w kontakcie...
Witam. Małgosiu wiem że to nie jest ta strona ale wyczytałam że jesteś w Szczawnicy.Moje dzieci jak zwykle kąpane w gorącej wodzie w piątek zadecydowali że Szczawnica .Szukają noclegu typu studio dla dwóch dorosłych + dziecko .Może coś doradzisz , bo to co w przystępnych cenach to brak miejsc.Wolne tylko Skalny ale 200 zeta za spanko .Te ok. 100 zł wszystko zajęte.Była bym wdzięczna za jakąś podpowiedz oczywiście jeżeli znajdziesz czas. Może ktoś z Forumisiów ma jakieś namiary na w miarę tanie i przyzwoite lokum , tak jak pisałam w granicach 100 zł za spanko od osoby.Dziękuję Ela.
Pozdrawiam ze Szczawnicy i potwierdzam - rzeczywiście ten kurort przeżywa prawdziwy najazd gości i nawet w tygodniu trudno o wolną kwaterę a w weekendy już wszystko dawno zarezerwowane. Gdyby ktoś jednak chciał się tam koniecznie zatrzymać to polecam kwatery w pobliskim Krościenku. Znajdziecie tam komfortowe kwatery prywatne już od 30zł/os i to cena w pełni sezonu. Dziś początek turnusu w Dzwonkówce, więc zobaczcie jak wygląda wejście i mały parking obok (wolnych miejsc brak). Do wejścia do tego sanatorium prowadzi strome podejście, więc nie wszystkim może to odpowiadać, ale ma to swój urok bo to przecież góry.
stokrotka pisze:Niania teraz wszystko wiemy.Wprowadziłaś nas lekko w błąd.Bowiem ze strony w necie wynika że będziesz mieszkać przy Połoniny 11a.Tymczasem wcześniej napisałaś ze to Połoniny 11.Dlatego widziałam biały domek. Ładne miejsce masz do mieszkania.
Witam. Bo zapomnialam dopisac ..a.. przepraszam za wprowadzenie w blad. Ten obok jak dzwonilam mial juz rezerwacje nie mieli nic wolnego na wrzedien. Pozdrawiam
Nianiu! Nic takiego się nie stało z tą literką "a" .Różnica tylko o jeden dom.
Maarku 36 ! Nie tylko w Szczawnicy najazd turystów.Wiem że w Ustroniu to samo.Jeśli zostają wolne miejsca to tylko w hotelach -a tam cena niestety "hotelowa"
W ostatnią niedzielę byłam właśnie w Ustroniu ,co prawda tylko na jeden dzień ,ale zawsze coś.Wszędzie tłumy.Na obiad czekało się 1,5 godziny.Ludzie mają dosyć miasta ,dlatego szukają wytchnienia w otoczeniu przyrody.Z dala od zgiełku.
Nie tylko pracą się żyje.