Szczawnica-Zdrój od 17 lipca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Szczawnica-Zdrój od 17 lipca

Post autor: malgorzatas »

Ja również jestem już w Szczawnicy :D zaliczyłam już Palenicę. ..I spacer nad Grajcarkiem..
Reszta później. ..jutro chyba Slowacja jak pogoda pozwoli...Z pozdrowieniami :kwiat:
Nianiu :kwiat: czy Ty masz kwaterę w Białym Domku :?: tam jednego roku też spałam. ..fajnie bo masz śniadanie i pizzę na miejscu :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 252 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Pozdrawiam Was " Szczawniczanie " :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Oj Gienia,Gienia ! :shock: powiedz nam, dlaczego nikt się nie odzywa że będzie kompanem dla Maarka 36.
Już tam jest,już wypatruje bezchmurnego nieba a ludzi brak :lol: :roll:
Małgosia nie marnuje czasu.Tak ma być ,żeby nie żałować ani jednego dnia trzeba ruszać się i tam i tu.
Dziewczyny ! Zapowiadają ładniejszą pogodę od poniedziałku 8-)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Dziękuję za pozdrowienia dziewczyny :serce: Z Markiem 36 :kwiat: jesteśmy w kontakcie... :)
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2016 10:00
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Niania »

malgorzatas pisze:Ja również jestem już w Szczawnicy :D zaliczyłam już Palenicę. ..I spacer nad Grajcarkiem..
Reszta później. ..jutro chyba Slowacja jak pogoda pozwoli...Z pozdrowieniami :kwiat:
Nianiu :kwiat: czy Ty masz kwaterę w Białym Domku :?: tam jednego roku też spałam. ..fajnie bo masz śniadanie i pizzę na miejscu :D
Witam.
Moj domek z strony kwstery bialy z czerwonym dachem i pieknym ogrodem a mozna go obejrzec pod tym adresem. podlaskiem.nrs.pl....pozdrawiam i milej niedzieli na szlakch i Slowacji.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Niania teraz wszystko wiemy.Wprowadziłaś nas lekko w błąd.Bowiem ze strony w necie wynika że będziesz mieszkać przy Połoniny 11a.Tymczasem wcześniej napisałaś ze to Połoniny 11.Dlatego widziałam biały domek. Ładne miejsce masz do mieszkania.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

malgorzatas pisze:Dziękuję za pozdrowienia dziewczyny :serce: Z Markiem 36 :kwiat: jesteśmy w kontakcie... :)
Witam. Małgosiu wiem że to nie jest ta strona ale wyczytałam że jesteś w Szczawnicy.Moje dzieci jak zwykle kąpane w gorącej wodzie w piątek zadecydowali że Szczawnica .Szukają noclegu typu studio dla dwóch dorosłych + dziecko .Może coś doradzisz , bo to co w przystępnych cenach to brak miejsc.Wolne tylko Skalny ale 200 zeta za spanko .Te ok. 100 zł wszystko zajęte.Była bym wdzięczna za jakąś podpowiedz oczywiście jeżeli znajdziesz czas. Może ktoś z Forumisiów ma jakieś namiary na w miarę tanie i przyzwoite lokum , tak jak pisałam w granicach 100 zł za spanko od osoby.Dziękuję Ela. :kwiat:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Pozdrawiam ze Szczawnicy i potwierdzam - rzeczywiście ten kurort przeżywa prawdziwy najazd gości i nawet w tygodniu trudno o wolną kwaterę a w weekendy już wszystko dawno zarezerwowane. Gdyby ktoś jednak chciał się tam koniecznie zatrzymać to polecam kwatery w pobliskim Krościenku. Znajdziecie tam komfortowe kwatery prywatne już od 30zł/os i to cena w pełni sezonu. Dziś początek turnusu w Dzwonkówce, więc zobaczcie jak wygląda wejście i mały parking obok (wolnych miejsc brak). Do wejścia do tego sanatorium prowadzi strome podejście, więc nie wszystkim może to odpowiadać, ale ma to swój urok bo to przecież góry.
SAM_0458.JPG
SAM_0458.JPG (104.31 KiB) Przejrzano 285 razy
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2016 10:00
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Niania »

stokrotka pisze:Niania teraz wszystko wiemy.Wprowadziłaś nas lekko w błąd.Bowiem ze strony w necie wynika że będziesz mieszkać przy Połoniny 11a.Tymczasem wcześniej napisałaś ze to Połoniny 11.Dlatego widziałam biały domek. Ładne miejsce masz do mieszkania.

Witam. Bo zapomnialam dopisac ..a.. przepraszam za wprowadzenie w blad. Ten obok jak dzwonilam mial juz rezerwacje nie mieli nic wolnego na wrzedien. Pozdrawiam
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nianiu! Nic takiego się nie stało z tą literką "a" .Różnica tylko o jeden dom.
Maarku 36 ! Nie tylko w Szczawnicy najazd turystów.Wiem że w Ustroniu to samo.Jeśli zostają wolne miejsca to tylko w hotelach -a tam cena niestety "hotelowa" :shock:
W ostatnią niedzielę byłam właśnie w Ustroniu ,co prawda tylko na jeden dzień ,ale zawsze coś.Wszędzie tłumy.Na obiad czekało się 1,5 godziny.Ludzie mają dosyć miasta ,dlatego szukają wytchnienia w otoczeniu przyrody.Z dala od zgiełku.
Nie tylko pracą się żyje.
ODPOWIEDZ