Duszniki Zdrój Jan Kazimierz od 4 sierpnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Duszniki Zdrój Jan Kazimierz od 4 sierpnia

Post autor: margolka63 »

Zgadza się Gosiula74 masz bardzo daleko. Ja autostradą do Wrocławia a później już prosta to wyjdzie mi około 260 km. Ale co my kobietki nie damy sobie rady? Damy Gosiula74 :D :D :D !!!
Miralek3
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2017 20:56
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Miralek3 »

Hejka Gosiula74
Dasz radę, ja jadę z Trójmiasta do Cieplic, ale wzięłam sobie hotel i jadę dzień wcześniej. Mam trochę bliżej ale też szmat drogi. Nie znalazłam nikogo kto by jechał w tamte okolice więc będę się sama toczyła. hahaha pozdrowienia
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Miralek3 pisze:Hejka Gosiula74
Dasz radę, ja jadę z Trójmiasta do Cieplic, ale wzięłam sobie hotel i jadę dzień wcześniej. Mam trochę bliżej ale też szmat drogi. Nie znalazłam nikogo kto by jechał w tamte okolice więc będę się sama toczyła. hahaha pozdrowienia
Byłam w Cieplicach i to zimą i było super, będziesz zadowolona :-)
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chyba z forum NS nikt sie do Dusznik nie wybiera w tym terminie, ale nie ma problemu, kuracjusze będą tam na miejscu :D :D :D Miłego dnia dla wszystkich czytających. Małgorzata ;)