Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jeżeli masz na myśli osoby jadące na narząd ruchu to masz rację ,że mało dwa lata temu było ponad setka a teraz tylko pięćdziesiąt na turnus nie liczę ludzi którzy jadą na układ krążenia
Głównie miałam na myśli właśnie osoby jadące na narząd ruchu Ja otrzymałam skierowanie z łódzkiego ZUS-u po operacji na kręgosłup, nie powiem trochę się zdziwiłam, że nad morze, ale nie bede narzekać, mam nadzieję, że nie będzie tak źle
Najważniejsze zabiegi i ludzie, w miłym towarzystwie długa droga nad morze nie będzie straszna A ile mniej więcej potrzeba czasu żeby dotrzeć z ośrodka nad Bałtyk?
Pierwszy raz będzie ciężko na skróty ale ja chodziłem do wejścia lub jak kto woli wyjścia z plaży numer 69 jest około 1500 metrów i bardzo pięknie idzie się przez las (oczywiście piękna równa ścieżka ) na pewno zapoznasz kogoś kto był i poprowadzi . Pokoje oczywiście są jednoosobowe tu jednak potrzebne jest zaświadczenie lekarskie o takiej potrzebie ,/.ja taki miałem i trzeba załatwiać już jeśli nie za późno( bo jest ich niewiele chyba 6)Próbuj powodzenia