Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dostałam skierowanie do Narcyza 17 wrzesień-8 październik Czytałam opinie o tym sanatorium jestem pełna obaw Mam nadzieje ze możne się coś zmieniło Chociaż nadzieja to matka głupich no ale Czy ktoś jedzie w tym terminie Jestem z Lodzi
Ostatnio zmieniony 27 lip 2017 21:49 przez administrator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód:uściślono tytuł
Witam .Czytałam opinie ze panuje tam brud ,smród ,ubóstwo Jednym słowem jestem przerażona .Chociaż nie które opinie traktuje z przymrożeniem oka ,ile ludzi tyle opinii No ale ......Jak możesz napisz czy to wszystko prawda ? Jakie warunki ,jedzenie rehabilitacje Dzięki za odzew
Byłam tam dwa lata temu.Juz swoją opinię przedstawiłam na tym forum.Absolutnie nie ma mowy, że brud, smród itp.Budynek nie jest najnowszy ale meble i łóżka były dość nowe, pokoje bardzo często sprzątane.Wymiana ręczników na życzenie, wyżywienie też ok.Na zabiegi trzeba było chodzić do pobliskiego budynku.To dla niektórych było utrudnieniem bo trzeba było pokonać dość sporą liczbę schodów.Akurat mi to nie przeszkadzało a byłam w styczniu.Zabiegi były na wysokim poziomie.Ustron to fajna miejscowość i polecam każdemu .
Dziękuję bardzo za odpowiedz .Tak myślałam ze co poniektórzy przesadzają ,ale wolałam się jeszcze upewnić Nie rozumie po co ludzie piszą takie brednie i straszą innych eh Fajnie teraz zadowolona mogę czekać na wyjazd i nie stresować się A ze warunki nie takie jak w pałacu no cóż ,kto je ma ,ja na pewno ich nie mam i pańcią nie jestem i umie się dostosować do każdych warunków Dziękuję jeszcze raz Milego wieczoru
Najwazniejsze aby mieć fajnych ludzi wokół siebie.Warunki naprawdę nie są złe, uwierz byłam w gorszych życzę pozytywnego nastawienia do tego miejsca i miłego wypoczynku a po powrocie proszę o ocenę tego miejsca pozdrawiam
Teraz już tak, myślę pozytywnie Mam nadzieje ze towarzystwo tez będzie fajne ,bo wkacu to jest bardzo ważne, z kim będzie się spędzać czas Na pewno po przyjeździe napisze swoja opinie
W 100% zgadzam się z tym co napisała Esia62. Jedyny minus to brak w budynku kawiarni lub czegoś takiego bo niema gdzie przy kawie lub czymś innym pogadać trzeba albo łazic po innych budynkach lub siedzieć w pokoju. Życzę miłego pobytu.