Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Powiadomienie przyjdzie najpóżniej dwa tygodnie przed wyjazdem , czy to będzie morze to nikt tego nie gwarantuje , na ten profil leczenia są sanatoria w całej Polsce , numer jaki masz to wyjazd będzie pewnie pod koniec roku , ja byłam w maju ale ze zwrotów bo do teraz pewnie bym czekała takie opóżnienia są w naszym funduszu , czeka się 26, 27 miesięcy .
Witaj. Z takim numerem to bliżej niż dalej .. a czy nad morze to zależy jak w NFZ-cie kostka rzucą. Swoją drogą to z informacji którą zamieściłaś wynika że posiadasz staż sanatoryjny już....więc zielona nie jesteś aż tak...
Koleżanki teraz nasz małopolski NFZ rozdaje tym,którzy złożyli wnioski końcem maja-początkiem czerwca 2015
przydział już na październik.
Znajoma dostała do Kołobrzegu Willa Fortuna od 28 X- 08 XI czyli na 3 miesiące wcześniej.Ale bywa róznie z tym wyprzedzeniem.Przydziały przy bardzo niskich numerach, nawet poniżej 200
Pozdrawiam
Witam pierwszy raz składałam wniosek do sanatorium w listopadzie 2015 r Lekarz we wniosku napisał morze na moja oczywiście prośbę ,jakież było moje rozczarowanie kiedy dostałam skierowanie w góry na m-c wrzesień tego roku .Tak jak piszecie byłam rozczarowana Wniosek wysuwa się jeden oni przydzielają chyba rzeczywiście za pomocą rzuceniem kostki Ale mimo wszystko czekam na wyjazd pozdrawiam miłego dnia
Dzonuś... ja mojemu lekarzowi wręcz nie pozwoliłam wpisać przy ostatnim wniosku preferowanej lokalizacji, bo stwierdziłam że na złość robią odwrotnie...