U mnie podobnie rano było 7768 teraz patrzę jest 7772. Nic nie spadło a wzroslo. W piątek też był zastój.Danuska0803 pisze:Witam,
przyszłych kuracjuszy!
Nie ukrywam,że jestem dzisiaj wkurzona.......ha........ha........
To jakaś paranoja z tym naszym NFZ!
Od piątku mój numer wzrósł o 3......a to ciekawe......jakieś czary....ha...ha......!
Dolnośląski Oddział NFZ
- bozena117
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 cze 2017 08:53
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Dolnośląski Oddział NFZ
- RoboPol
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 cze 2017 21:19
- Staż sanatoryjny: 3
hi hi...bozena117 pisze:U mnie podobnie rano było 7768 teraz patrzę jest 7772. Nic nie spadło a wzroslo. W piątek też był zastój.Danuska0803 pisze:Witam,
przyszłych kuracjuszy!
Nie ukrywam,że jestem dzisiaj wkurzona.......ha........ha........
To jakaś paranoja z tym naszym NFZ!
Od piątku mój numer wzrósł o 3......a to ciekawe......jakieś czary....ha...ha......!
to pewnie i mnie zaraz zacznie w drugą stronę lecieć
niezły cyrk w tym NFZ, choć nie wiem, czy lepszy nie byłby cytat z Seksmisji:
"Widze siostry że tu niezły burdel macie", jakoś tak było
-
Danuska0803
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 29 lip 2017 22:58
Wspaniałe / i bardz trafne / okreslenie na nasz NFZ!
A Seksmisja była rewelacyjna!!!
-
andrzejm1954
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 paź 2012 18:35
- Staż sanatoryjny: 11
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 4 razy
- od jutra Polonia - Kudowa Zdrój
- od 04.08. Szczawno (Dom Zdrojowy, Anka, Pionier, Młynarz),
- od 04.08. Polanica - Carmen,
- od 13.08 - Duszniki - Zimowit.
Pozdrawiam Zainteresowanych.
- bozena117

W Dusznikach w Zimowicie byłam ostatnio w marcu 2015 r. i bardzo mile wspominam. Szkoda, że termin mi nie pasuje bo chętnie bym ponownie tam pojechała. U mnie na licznik aktualnie 7583.andrzejm1954 pisze:Byłem dzisiaj ponownie pytać o zwroty. Jeśli dobrze zapamiętałem to było aż 6 propozycji wyjazdu:
-
andrzejm1954
- Super Kuracjusz

A czy jeszcze pamiętasz jaka jest dostępność pokoi jedno osobowych.bozena117 pisze:W Dusznikach w Zimowicie byłam ostatnio w marcu 2015 r. i bardzo mile wspominam. Szkoda, że termin mi nie pasuje bo chętnie bym ponownie tam pojechała. U mnie na licznik aktualnie 7583.andrzejm1954 pisze:Byłem dzisiaj ponownie pytać o zwroty. Jeśli dobrze zapamiętałem to było aż 6 propozycji wyjazdu:
Pozdrawiam
-
andrzejm1954
- Super Kuracjusz

I jeszcze prośba do czytających i oczekujących. Jeśli macie wiedzę na temat aktualnych zwrotów to dzielcie się z niąandrzejm1954 pisze:Byłem dzisiaj ponownie pytać o zwroty. Jeśli dobrze zapamiętałem to było aż 6 propozycji wyjazdu:
z innymi co też są zainteresowani tego rodzaju wyjazdem. Ja dzisiaj zadałem na stronie DOW NFZ (w dziale leczenie uzdrowiskowe) pytanie czy istnieją formalne przeszkody aby informacje o aktualnych tzw. zwrotach ukazywały się na stronie internetowej DOW NFZ. Ułatwiło by to życie wielu osobą a i pewnie byłyby oszczędności z tytuły zakontraktowanych umów z sanatoriami a nie wykorzystanymi skierowaniami.
- bozena117

Nie było problemu z jedynkami, miałam jedynkę z dwa łózkami i nawet mój mąż mógł przyjechać do mnie na weekend, bo z Wrocławia nie jest daleko. Koleżanka z pobytu także była sama w pokoju dwuosobowym. Wystarczyło przy rejestracji pobytu poprosić o jednoosobowy pokój i pielęgniarka nie robiła problemu. Ja byłam na przełomie marca-kwietnia 2015 r.andrzejm1954 pisze:I jeszcze prośba do czytających i oczekujących. Jeśli macie wiedzę na temat aktualnych zwrotów to dzielcie się z niąandrzejm1954 pisze:Byłem dzisiaj ponownie pytać o zwroty. Jeśli dobrze zapamiętałem to było aż 6 propozycji wyjazdu:
z innymi co też są zainteresowani tego rodzaju wyjazdem. Ja dzisiaj zadałem na stronie DOW NFZ (w dziale leczenie uzdrowiskowe) pytanie czy istnieją formalne przeszkody aby informacje o aktualnych tzw. zwrotach ukazywały się na stronie internetowej DOW NFZ. Ułatwiło by to życie wielu osobą a i pewnie byłyby oszczędności z tytuły zakontraktowanych umów z sanatoriami a nie wykorzystanymi skierowaniami.
-
andrzejm1954
- Super Kuracjusz

Dziękuję za odpowiedź. A to duży plus dla sanatorium. Chyba nawet rzadkość w innych sanatoriach. Ciekawe czy nadal jest tak samo czy się coś zmieniło. Pozdrawiambozena117 pisze:Nie było problemu z jedynkami, miałam jedynkę z dwa łózkami i nawet mój mąż mógł przyjechać do mnie na weekend, bo z Wrocławia nie jest daleko. Koleżanka z pobytu także była sama w pokoju dwuosobowym. Wystarczyło przy rejestracji pobytu poprosić o jednoosobowy pokój i pielęgniarka nie robiła problemu. Ja byłam na przełomie marca-kwietnia 2015 r.andrzejm1954 pisze:
I jeszcze prośba do czytających i oczekujących. Jeśli macie wiedzę na temat aktualnych zwrotów to dzielcie się z nią