Goczałkowice-Zdrój, pawilon Limba - 6-27.09.2017
Re: Goczałkowice-Zdrój, pawilon Limba - 6-27.09.2017
Wiele moich znajomych było w różnych ośrodkach. Wszyscy dobrze trafili, jeśli chodzi o współlokatorów. Myślę, że to raczej reguła. Każdy w nowym otoczeniu chce się pokazać z dobrej strony.
Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Fakt miejsce nie jest dancingowo-rozrywkowym kurortem,ale dla kogoś kto chce wypocząć,podładować akumulatory i polepszyć nadwyrężone zdrowie jest ok.Budynki wyglądają co prawda jak bloki mieszkalne,ale są miejsca do posiedzenia i wypoczynku.
Żałowałam,że mam za mało czasu na dokładniejsze oględziny.
-
krys1krys2
- Kuracjusz

- Na forum od: 30 lip 2017 18:47
szarotka pisze:Witaj nieznajomy ! głowa do góry ,piękne miejsce ,byłam w listopadzie i mieszkałam w Limbie, dużo straciłam przez tą porę roku, ale ty masz wrzesień ! Maleńka miejscowość ,piękne jeziorko ,park,zapora i niezapomniane ogrody Kapias, to wszystko zobaczysz albo pieszo , albo rowerkiem - ok 5 km.Wieczorem w Uzdrowiskowej potańczysz ile sił, teraz w sezonie jest podłoga z desek na zewnątrz- zagościłam tam w maju....pokoje ok , tylko 2ki z łazienką. Jeden minus to że trzeba na posiłki chodzić do innego budynku- ok 200m., a na zabiegi 250m. Zabiegi bardzo dobre , pełno Ślązaków , bo oni czują sie tam jak u siebie. Opłaty gdyby ktoś chciał wyjechać wcześniej , to prawda ok 70 zł. za noc , ale z wyjazdem weekendowym to nie wiem , znajomi jeżdzili , ale wracali w tym samym dniu. Turnusy zmieniają się co tydzień . Nie ma żadnych wycieczek wyjazdowych. Tylko się cieszyć z tego miejsca ,udanego pobytu i podziel się wrażeniami jak wrócisz ...jeśli jeszcze jakieś pytania , to śmiało - odpowiem .
krys1krys2 pisze:Witam.......W dn. 06.09.17r.---- 27.09.17r. będę przebywał w sanatorium w Goczałkowicach -Zdrój.....pawilon Limba.
Jeśli ktoś też tam jedzie w tym terminie - proszę ,napiszcie.
Z góry dziękuje też ,za ewentualne wiadomości o tym sanatorium,od osób znających ten kurort.
Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.
Tance są tylko w Uzdrowiskowej , fajfów nie ma , jak ja byłam , to były jeszcze w kawiarni pod jadalnią , ale po bójce na Andrzejkach - zamknęli , nie wiem jak teraz .Dużo siły na parkiecie....
-
krys1krys2
- Kuracjusz

-
krys1krys2
- Kuracjusz

-
krys1krys2
- Kuracjusz