Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
+alicja+ pisze:a ja lubię takie flirciki, romansiki, przepychanki (słowne) , pogawędki,zaczepki milutkie bez tego ani rusz
dają energię, błysk w oku i miły nastrój...
każdy ma swoje "kółko zainteresowań"
wolny ptak jestem i kto zabroni...
A dzięki temu jak czas szybko mija i spacery tańce kolacyjki radośniejsze są i owe kólko się rozrasta urasta
wiesniaczkaela pisze:Ło matko a ja naiwna myślałam że zaliczając wczoraj praktyki w leśniczówce na piątkę zaliczę a tu guzik chyba na dokształcanie do leczniczego tego mlodszego muszę się wybrać.Poziom uczelni widać wysoki .Czyżby pierwsze miejsce w rankingu
Elżbieto!! Jak Ty mi zaimponowałaś!! Leśniczy... i to w mundurze... ja za mundurem to poszłabym jak dzik w pokrzywy..
Ale dzisiaj na mlodszego trzeba zaminic,bo ten wczorajszy to jedyny grzyb jaki w lesie widzialam i to chyba olszuwa była Dzisiaj na teorie o wkręcaniu i wy czekam.Teorie to się Maryann jakoś zaliczy,gorzej będzie na ćwiczeniach