Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja Ci dam Kachurka "pechowy dziewczyna2". Pechowy to jestem ja. Wczoraj dostałam przydział " Lądek Zdrój SAN JUBILAT od 18.10.2017 do 08.11.2017." I jestem w kropce. Męża nie zoperowali (bo nikt nam nie Mówił,że tam worka pieniędzy potrzeba) na koniec września ma wizytę u neurochirurga. A jak zapytałam lekarza czy możemy jechać to kazał przełożyć na później a później się zmieszał i już sam nie wiedział co powiedzieć. Grrrr.....
To faktycznie pechowa dziewczyno ,już nie mazgaję się!Jesteś trochę w "kijowym"położeniu.Mam nadzieję,ze za niedługi czas,napiszesz:zuch dziewczyna jestem!A Twój ślubny zapewne mówi Ci to często!
pechowa1dziewczyna pisze: Chcesz jechać ze mną w październiku. Mam miejsce za męża
Chcę, ale NFZ do Lądka mnie nie wyśle nie on dla mnie niestety przeciwskazania ...
Byłam w tym roku turystycznie i bardzo mi się tam podobało BARDZO
Dobrej kuracji i miłego towarzystwa Tobie życzę