Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
AgaC pisze:Słoneczko, TYLKO sukienka Zwiewna, kolorowa, letnia Żadnej malej czarnej- przeciez to nie jest oficjalna kolacja. Jest lato, trzeba korzystać z kolorów I absolutnie zadnych spodni ! Do tego ładna bizu - teraz jest tak duzo pieknych , kolorowych bransoletek, kolczyków Męzczyzni wbrew pozorom zwracają uwagę na drobiazgi.
AgaC dziękuję
Rozjaśniłaś mi mój umysł Już wiem co założę
wiesniaczkaela pisze:Krajanko ale to tak jak w każdej dziedzinie życia są takie kwiatki a my możemy sobie podać łapki , ja też nie cierpię różu i jeszcze błękitu.Uwielbiam zielony , żółty, wszelkie odcienie pomarańczowego , brzoskwiniowego , czerwonego i brązy .Teraz drogą kupna nabyłam na jesień czerwone botki i zieloną kurteczkę z czerwonym wykończeniem
Ela ... ja sądziłam że nie lubię błękitu, ale chyba coś mi się odmieniło bo sobie kostium zamówiłam jakiś taki błękitny chyba...kąpielowy... kostium kąpielowy...