Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Moja córka z Zakopca od godz. 10 rano do godz. 12 w nocy tj 24 znaczy się
na Bemowo - Warszawa
wczoraj podróżowała pociągiem - przystanki i przestoje
Pozdrawiam.
Martinka pisze: 22 sie 2017 11:45
Moja córka z Zakopca od godz. 10 rano do godz. 12 w nocy tj 24 znaczy się
na Bemowo - Warszawa
wczoraj podróżowała pociągiem - przystanki i przestoje
Pozdrawiam.
Martinko , przestoje bywaja ale rozkład , który podałam z e podróznika , jest tak ułożony , ze z Krakowa do Kołobrzegu jest kilka przesiadek , a podróż trwa caął dobę a jest tyle bezposrednich połączeń
Martinko , nasze koleje są bardzo sprawne.To wynik ostatnich nawałnic .Nadal braki w dostawie prądu z powodu napraw .Nie wszystko można zrobić pod napięciem .No cóż dodając ze u podróżnych napięcie rośnie Ja właściwie cały rok korzystam z tego środka transportu i nie mogę narzekać .Wiele zmieniło się na korzyść .