Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sloneczko pisze: 29 sie 2017 10:10
Chetny on tak leci po bandzie .... raz na rok
Najbardziej podobała ( ) mi się jego aktywność w temacie "Różańca cas zacząć"
I to chyba było....ze dwa lata temu
A mnie ten tekst i nick skojarzył się ze sławnym panem Jackiem "Nie" ... z którym dzieliłam turnus w Szklarskiej czyzby
jajacek pisze: 29 sie 2017 09:48
Romans, to po prostu zdrada partnera z którym przebywa się w stałym związku - małżonka. A kobietę prowadzącą rozpustne życie, zwłaszcza zdradzającą swojego partnera, potocznie i pogardliwie nazywa się zdzirą !!! Tak piszą w necie.
Czy to ważne że jest zdzira albo rogacz? Do sanatorium się jedzie raz na jakiś czas. A co tam innego robić? Najlepsze są mężatki. Ja już się szykuję, hehe
Sloneczko pisze: 29 sie 2017 10:10
Chetny on tak leci po bandzie .... raz na rok
Najbardziej podobała ( ) mi się jego aktywność w temacie "Różańca cas zacząć"
I to chyba było....ze dwa lata temu
A mnie ten tekst i nick skojarzył się ze sławnym panem Jackiem "Nie" ... z którym dzieliłam turnus w Szklarskiej czyzby
Gieniu-pozdrawiam.Chyba nawet jesteśmy na jednym zdjęciu.
Aloes pisze:
Czy to ważne że jest zdzira albo rogacz? Do sanatorium się jedzie raz na jakiś czas. A co tam innego robić? Najlepsze są mężatki. Ja już się szykuję, hehe
Aloes pisze:
Zazwyczaj tak mówią żonaci faceci
Przeważnie żonaci faceci są "do rzeczy". Z mężatką nie ma problemu. Fajnie spędzony czas i do domciu. I o to nam przecież chodzi. A rozwód ki lubią się przyczepić. A ty jesteś hmm?