Krynica-Zdrój Stary dom zdrojowy

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
majeczka43
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 gru 2013 22:29
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Krynica-Zdrój Stary dom zdrojowy

Post autor: majeczka43 »

Andrzej 590, jak ja byłam w kwietniu ub. roku, prosiłam o 1, miałam powody, ale z tego co wiem, bez problemu ludzie byli z automatu przypisani do jedynek. Nie wiem ,jak jest teraz. Oczywiście mówię o ZUS-ie
Monial....wszysko opisałam we wcześniejszych postach. Ale byłam tam ponad rok temu. Pozdrawiam i zazdroszczę. Jutro składam wniosek.
monial
Na forum od: 30 sie 2017 18:36
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: monial »

No mam nadzieję że nie ucieknę i wytrzymam. Bo opinie koszmarne słyszałam o sanatoriach, nam nadzieję że zabiegi będą naprawdę pomocne ...
monial

Majeczka mam jeszcze. Pytanko czy tam mają odkurzacz???
majeczka43
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 gru 2013 22:29
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: majeczka43 »

Sprzątaczki sprzatają codziennie z odkurzaczami. A i zdarzało się, że panowie z ciężkim sprzętem szaleli (odkurzacze przemysłowe), ale wtedy był ciągły remont, więc to było konieczne, ale dało się wytrzymać.
monial

No to super!!! Dzięki za szybką odpowiedź , mam nadzieję że mi użycza na 5 minut przed wyjazdem 😁😁😁 . Teraz wiem jak się spakować żeby zaoszczędzić miejsce w walizce. :serce: pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ