Kobiety z Łysej Góry

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Re: We wrzesniu spotkanie kobiet- Polek!Łysa Góra Świetokrzy

Post autor: Sloneczko »

No to spoko. jeszcze tylko musisz nabyć umiejętność latania na miotle i łopacie i SUPER kochaniutka :D . Zapraszamy na Sabat czarownic :lol: :lol: Mask :kwiat: nasz nauczyciel latania na miotle wprowadzi cie w arkana latania....jak się odezwie...gdzieś ostatnio przepadł :lol: :lol:
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2013 11:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: astrid »

może ma miotłę z turbodoładowaniem...i go poniosła :?: :?: :?: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sloneczko pisze:No to spoko. jeszcze tylko musisz nabyć umiejętność latania na miotle i łopacie i SUPER kochaniutka :D . Zapraszamy na Sabat czarownic :lol: :lol: Mask :kwiat: nasz nauczyciel latania na miotle wprowadzi cie w arkana latania....jak się odezwie...gdzieś ostatnio przepadł :lol: :lol:
Słoneczko :serce: na krecika poluje na działce :roll: :lol:
Awatar użytkownika
Mask
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 10:40
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Mask »

astrid pisze:może ma miotłę z turbodoładowaniem...i go poniosła :?: :?: :?: :lol:
Astrid,
dużo nauki o wiedźmowaniu przed Tobą.
Turbo czy wolnossąca, nigdzie mnie nie poniosła :lol:.
Mnie nie wolno używać takich sprzętów, dosiadać z gracją na trzonku, a, o przyjemności już nie wspomnę ;) :).
Awatar użytkownika
Mask
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 10:40

Post autor: Mask »

kruszynka pisze:No to spoko. jeszcze tylko musisz nabyć umiejętność latania na miotle i łopacie i SUPER kochaniutka :D . Zapraszamy na Sabat czarownic :lol: :lol: Mask :kwiat: nasz nauczyciel latania na miotle wprowadzi cie w arkana latania....jak się odezwie...gdzieś ostatnio przepadł :lol: :lol:

Słoneczko :serce: na krecika poluje na działce :roll: :lol:

Faktycznie, kiedyś polowałem, tzn. łapałem krecika. Wyniosłem go na inną działkę i skubaniec po tygodniu wrócił do mnie.
Złapałem go drugi raz, wyniosłem kilkaset metrów. Albo mu się spodobały nowe grunty, albo nie może pokonać dwujezdniowej drogi :D . Od kilku lat żyję bez krecika.
Natomiast na innej działce, żyję z krecikami w harmonii. Ja mam swój teren, a one swój. Czasami wchodzę na ich terytorium i tam trochę rozrabiam, nie robiąc krecikom kuku, natomiast one są grzeczne i na mój teren zaglądają rzadko. Czują, że gdy przesadzą, to mogę ich gdzieś przeprowadzić .
forumowicz

Mask prawie jak poezja :kwiat: szkoda ,że kreciki Twoje tego nie czytają ...nie mogą byłyby zachwycone tym,jak je traktujesz :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Meduzka :kwiat: nie bedzie mnie 3 tygodnie :D proszę razem z Kruszynką :kwiat: w moim zastępstwie nadal rzucać czary i uroki , odczyniać czary według woli swojej :D . I pamietajcie otaczajcie się magicznymi ludźmi :D i przedmiotami. Pozdro dla wszystkich wiedźm i czarownic i wiedźminów :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: medi »

Zajrzyj tu czasami bo nie mam pewności czy bez Ciebie to forum nie zamrze na te trzy tygodnie :roll:
forumowicz

Meduzka Słoneczko pojedzie kilometry by tutaj zajrzec i coś skrobnąc ,przeciez nie wytrzyma :lol: bez nas i wzajemnie :serce: :serce:
forumowicz

Sloneczko pisze:Meduzka :kwiat: nie bedzie mnie 3 tygodnie :D proszę razem z Kruszynką :kwiat: w moim zastępstwie nadal rzucać czary i uroki , odczyniać czary według woli swojej :D . I pamietajcie otaczajcie się magicznymi ludźmi :D i przedmiotami. Pozdro dla wszystkich wiedźm i czarownic i wiedźminów :lol: :lol: :lol: :lol:
Kochana :serce: :serce: :serce: mowisz i masz ;)
ODPOWIEDZ