Augustow Sanatorium "Budowlani"29.06-22.07

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MarylaWarszawa56
Na forum od: 18 cze 2013 09:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Augustow Sanatorium "Budowlani"29.06-22.07

Post autor: MarylaWarszawa56 »

Witam wszystkich serdecznie,

w Sanatorium 'Budowlani' w Augustowie byłam już dwukrotnie (z ZUS). Nie rozumiem, skąd takie złe opinie ! Ośrodek jest pięknie położony, zdaje się, że niedawno odremontowany, kawiarnia podaje smaczne ciasta, dla panów jest piwo. Z zabiegów jestem zadowolona, panie fizjoterapeutki bardzo miłe. Osoby z mojego turnusu były zadowolone. Ja polecam Państwu to Sanatorium, sama tam pewnie wrócę.

Pozdrawiam,
Maryla
Aku
Na forum od: 19 cze 2013 11:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Aku »

[*]Witam, ja także byłam w Augustowie w 2011roku sierpień-wrzesień i bardzo miło wspominam pobyt. Oprócz miłego personelu medecznego, miłej obsługi na stołówce, trafiła sie wspaniała Pani opiekun od zgospodarowania czasem po zabiegach. Skorzystałam z bardzo fajnych wycieczek do Wilna, po Suwalszczyźnie rejsy statkiem po prostu sam relaks i znakomity wypoczynek. Wróciła do pracy jak nowo narodzono i wszyscy wokół także to zauważyli. Rehabilitacja może mało pomocna ale zależy co komu doskwiera ja byłam po oprecji kregosłupa więc też nie mogłam korzystać ze wszystkich zabiegów. W tym roku dostałam skierowanie do Uniejowa bo zobaczyłam że w Augustowie juz nie mają rehabilitacji narządu ruchu.
Życzę miłego pobytu i fajnej, zgranej ekipy bo wtedy nie przeszkadzaja komary, mały pokój itd.:)

:D
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

Odgrzeje kotleta,Czy ktoś był ostnimi czasy w tym sanatorium,proszę o opinie,interesuje mnie komfort ;) w pokojach,wieczorki taneczne,czy do miasta daleko?
ODPOWIEDZ