Pobyt pełnopłatny
- mart 36
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 kwie 2017 08:32
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Re: Pobyt pełnopłatny
Dziękuję już praktycznie jestem przekonana do tego Włókniarza ale czekam jeszcze na ofertę Szpitala rehabilitacyjnego w Limanowej,podobno czynią cuda
A le Busko ma rękawice Rapael i ona mnie ciekawi bardzo
Może ktoś z was zaznał tego cudu techniki i powie mi czy warto 
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
We Włókniarzu dostałam takie zabiegi jakie zasugerowałam lekarzowi. I absolutnie nie były to zabiegi z najniższej półki , wręcz przeciwnie.Nie było z tym najmniejszego problemu.
Nidę również poznałam , byłam tam jeszcze przed rozbudową. Była bardziej kameralna, co bardzo sobie ceniłam. Bardzo , bardzo dobrze wspominam to sanatorium.Jednak ceny zdecydowanie wyższe od Włokniarza. No cóż , Mart decyzja nalezy do Ciebie. Pozdrawiam
Nidę również poznałam , byłam tam jeszcze przed rozbudową. Była bardziej kameralna, co bardzo sobie ceniłam. Bardzo , bardzo dobrze wspominam to sanatorium.Jednak ceny zdecydowanie wyższe od Włokniarza. No cóż , Mart decyzja nalezy do Ciebie. Pozdrawiam
-
gosiagosia85
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2017 20:31
Witam wszystkich.
Jakie polecacie sanatorium na pobyt pełnopłatny w Kołobrzegu? ? Termin początek lutego.
Będę wdzięczna za każdą informacje.
Jakie polecacie sanatorium na pobyt pełnopłatny w Kołobrzegu? ? Termin początek lutego.
Będę wdzięczna za każdą informacje.
- Smerfetkaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 mar 2017 00:14
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2