Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Max pisze: 07 wrz 2017 08:52
chcecie uczucia to jedźcie na Ukrainę! tam kobieta jak dostanie 50 dolarów to nabiera uczuć,im więcej dostanie tym uczucia rosną
Maxio ta miłość kobiet do nas facetów to na całym świecie jest większa im masz zasobniejsze konto zaraz się tu zburzą ale taka smutna prawda ,bo poziom kobiecych uczuć wzrasta proporcjonalnie do przybywanie zer na koncie zaraz po 9 z przodu
Chętny ...czy Ty wziąłeś pod uwagę że może być odwrotnie??. Nie wkładaj wszystkich do jednego worka.... bywają takie kobiety,jak i meżczyżni... Mnie nie interesuje stan konta faceta, ale też nie życzyłabym sobie utrzymywania delikwenta...
Chętny nie jestem od nikogo uzależniona finansowo i tak niech zostanie
A co do romansu i miłości to w moim akurat przypadku pieniądz nie ma znaczenia
Wystarczy mi moje konto
I jeszcze dodam.. skoro temat został poruszony...po co się Panowie chwalą domami, stanowiskami... i złotymi kartami... nie dalej jak wczoraj miałam taką sytuację...Dla mnie takie obnoszenie sie z bogactwem... którego zresztą często wcale nie ma ... jest co najmniej żenujące...Tak się domyślam że w sanatorium jest mało czasu... i jak najszybciej trzeba "wyrwać" jakąś "laskę"... ale co ta "laska" warta jak poleci na parę bajeczek o złotej karcie... i postawionego drinka...