ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: ROMANS

Post autor: Fionka »

Powiem jak moja staruszeczka sąsiadka -Świętą prawdę Aguś godacie :!: Ja już pisałam , ja nie mam problemów , bo mnie się boją .Słoneczko jak nie masz się w co ubrać to cudnie :lol: kartę bierzesz i zakupy na miejscu .W jedną stronę , bez kuriera , bez bagażu, pakowania :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Ja już muszę się zacząć pakować w drugą stronę... i wynosić powoli do samochodu... bo chyba jedna walizka dodatkowo mi przybyła... co dzień coś przywlokłam z miasta... :oops: :D
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie kupiłam... mówiłam Ci przecież że mi się nie podobają... wolę delikatniejsze koronki... :twisted:
Aloes
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 cze 2017 12:06

Post autor: Aloes »

GIENIA pisze: 06 wrz 2017 12:15 Pachnie mi tutaj romansem :lol: :lol: :lol: i słusznie ... bo to odpowiedni ku temu wątek :lol: :lol: :lol: :P
Brawo chetny. Jakby nie ty to tu nie ma kto bajerować,bo reszta facecików to mizeria :lol: :lol: . Tak trzymaj.
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Z chetnego cos sie wstydzioszek zrobil ostatnio... :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Sloneczko pisze: 07 wrz 2017 21:24 Niewinny flirt to tylko zabawa......dopóki nie przekroczy się pewnych granic ;)
Rzadko z Kimkolwiek się ZGADZAM ,ale tutaj Słoneczko napisała PRAWDĘ.

G
R
A
N
I
C
A

tak
Granica
Oczywiście nikt nie jest niczyim Niewolnikiem ,nikt nikomu nie będzie służył czy też nałożył.

Któraś z Pań wspomniała tutaj na forum o Gentelmenach niby szastających kaśą mniejszą czy większą .
Proponując drinki czy inne napitki -ok
Duży procent niejednokrotnie nawet w tych miejscowościach uzdrowiskowych jest klientami sławnych kas zapomogowych
ok
Ich sprawa

Ale też i ze strony Pań widać to dziwne zachowanie czy też CHĘĆ ..POSIADANIA -tego czy innego mężczyzny.
To nie Panowie lecz Panie wybierają Adoratorów może i nieraz fundatorów uciech sanatoryjnych.

Bywało się w sanatoriach kilka razy i nieraz nawet z perspektywy czasu można odnieść wrażenie ,że to Kobiety nieraz są bardziej Frywolne niz Panowie.
Oczywiście -One robią to w sposób bardziej wyrafinowany -Panowie natomiast namolny.

a co do pobytu i potencjalnego Romansu to niestety ,ale Reforma w NFZ poszła w odwrotnym kierunku
Na moim turnusie
BRAK peselów rozpoczynających się Cyfra ----8XXXXXXXXX -Fakt to dzieci
7XXXXXXXXX-Sztuk 2 w tym to są Panowie
6XXXXXXXXX-może z 30 -Panie / Panowie
5XXXXXXXXX- Dużo
4XXXXXXXXXX-Bardzo Dużo
3XXXXXXXXXX-Dużo

Cóż ale i na turnusie ZUS dominujący pesel to...5xxxxxxxx okoo 70%

Zastanawiam się czy wtym kraju dzieje się coś dziwnego ,że w sanatoriach coraz mniej 30,40 50 latków
Czy do Sanatoriów jeżdża już TYLKO seniorzy
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Darek dobrze prawi,oczywiście że kobiety wybierają,co do roczników też prawda,człowiek młody,jedzie do kurortu na te 5 dni aby upolować jakąś,no nie będę już wybredny,40kę,a tu kicha ,nawet Słoneczko mnie nie chce,bo ona chce młodszego,dobrze ubranego,Chętny Ty młody facet bierz się za Słoneczko,szkoda żeby taka młoda [pupa] się marnowała
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ciężko się przechodzi andropauzę mówię wam
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Czy ja o czymś nie wiem :?: :? Max i Słoneczko :!: :!: :serce: Zaraz dzwonię podpytać Felkę czy to prawda ;) :twisted:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

A z tym flirtem to chyba przesadzacie :oops: Byłam ,widziałam i ....żaden mnie nie chciał :cry: :cry: :cry: Musiałam sobie małża zawlec do sanatorium ...zawsze to mniej podchodów, a nogami w tańcu sama nie musiałam przebierać bo: swój musi,a cudzy może ;) :twisted: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ