Wieniec Zdrój Jutrzenka 04.01.2017r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
robbo44
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 paź 2016 20:11
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Wieniec Zdrój Jutrzenka 04.01.2017r

Post autor: robbo44 »

Pewnie że spobuje chociaz nadziei sobie nie robie. Najbardziej boli mnie koszt parkingu.
Awatar użytkownika
Ela46
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2012 23:45
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 20

Post autor: Ela46 »

Witajcie pokoje są 1 i 2 osobowe,, Internet jest w pokojach,, Baza zabiegowa OK,, ja kończę jutro Turnus z ZUS,, Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku;)
robbo44
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 paź 2016 20:11
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: robbo44 »

Elu napisz coś więcej o Jutrzence proszę
forumowicz

Post autor: forumowicz »

robbo44 pisze:Pytałem.
Odpowiedź brzmiała " musi Pan być kuracjuszem komercyjnym".
przepraszam ale jak czytam to trochę nerw mnie bierze - powiedz tej pani że jest niekompetentna, niech się doinformuje co do bazy noclegowej jak już posadzili ją przy telefonie.

są jedynki dla zus-u, muszą przygotować kilka jedynek, ilość ta jest uzależniona od wielkości turnusu.
Więc - przepraszam za dosadność - nie daj sobie wciskać ciemnoty, tylko niech określą zasady przydziału. Bo komuś z turnusu prewencyjnego te jedynki przydzielą na pewno.
Warunki bytowe - w tym rodzaje pokoi - określa ZUS, więc muszą mieć jedynki, to jasno wynika z ogólnodostępnych wytycznych.
Ale już zasady obdzielania dobrem określa sanatorium.

A Jutrzenka w Wieńcu jest opisana na forum, niedawno kuracjusze opisywali wrażenia z tegorocznego pobytu. Poszukaj.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Wszystkie wieści o Wieńcu są aktualne ponieważ sanatorium w tej formie działa dopiero od lipca 2015. Za parking nie musicie płacić ani grosza dlatego ,że część płatna jest tylko przed głównym wejściem a z pozostałych 3 stron za friko, przynajmniej tak było w maju.
marcysia14
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2017 21:07
Staż sanatoryjny: 3

Re: Wieniec Zdrój Jutrzenka turnus od 13 wrzesnia

Post autor: marcysia14 »

witam. zaczynam turnus w Jutrzence 13 wrzesnia 2017 r. Czy ktoś mógłby mnie zabrać po drodze z Kielc ?
ODPOWIEDZ