Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj Mariolu jak sa dancingi to juz dobrze zebym chociaz miał jakies spoko towarzystwo to jeszcze lepiej ps...... a na browarki to mozna tam gdzies skoczyc pozdrawiam
hmm nie wiem czy jest ,ale słyszałam ze nowy pawilon maja odwierac tylko nie powiedziala kiedy
ze zrodła wiem ze koło 24 czerwca wiec licze na to ze będę moze w nowym pawilonie hm nowe pokoje z łazienkami
marzenie ..znajac moje szczescie to wyląduje w 4 rce bez łazienki co do piwa to mozna wypic aby nie za duzo bo wywala do domu dyscyplinarnie..
Mariola jedziesz 24 czerwca,skierowanie szpitalne.Miłego pobytu i odpowiednich gości do tańca.Myśle że będziesz miała "branie"Pozdrów całe Busko,byłem tam xx razy.
bogjan tez juz raz w Busku ..szczerze to branie mnie nie bardzo interesuje akurat na to
nie moge narzekac ... poprostu chce odpoczac..porozmawiac ..tanczyc nie koniecznie ..nie mysle tez
o bieganiu na dansingi..Pozdrawiam wszystkich
Artur zabierasz rzeczy ktore bys zabral na wakacje jadac ..
bielizne ,dresy ,klapki.recznik ciemny najlepiej ..koszulki . kosmetyki .no i cos wyjsciowego jesli myslisz o
podrywie
artur30 pisze:co wogóle zabrac do sanatorium oprócz badań?
Artur!
bardzo szczegółowy wykaz rzeczy do zabrania znajdziesz w dziale"wyjeżdżam do sanatorium" kilkanaście postów wcześniej.Strażak pytał o to samo.Selene udzieliła bardzo wyczerpujących wskazówek,pozdrawiam