Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
koleżanka była pierwszy raz w sanatorium teraz i w Gołdapi tak ją namawiałam a ona wróciła i tak sadziła. Z samych zabiegów chociaż zadowolona a reszta to wilgoć w lesie bez słońca w pokojach, ciemno i brzydkie zapachy a większość kuracjuszy wracała przeziębiona, zatoki , gardła na antybiotykach, ciągle padał deszcz, oj i tak tu poleć coś komu hejka już okres grzewczy to spoko haha pozdrawiam z Suwałk, jak będziecie mieli okazję zapraszam.
serce62 pisze: 26 wrz 2017 19:15
koleżanka była pierwszy raz w sanatorium teraz i w Gołdapi tak ją namawiałam a ona wróciła i tak sadziła. Z samych zabiegów chociaż zadowolona a reszta to wilgoć w lesie bez słońca w pokojach, ciemno i brzydkie zapachy a większość kuracjuszy wracała przeziębiona, zatoki , gardła na antybiotykach, ciągle padał deszcz, oj i tak tu poleć coś komu hejka już okres grzewczy to spoko haha pozdrawiam z Suwałk, jak będziecie mieli okazję zapraszam.
Może nie zamarzniemy. Dobrze, że zabiegi i zajęcia są na dobrym poziomie, pozdrawiam
Serce, myślę że to zasługa pogody, chociaż jak patrzę na zdjęcia to widać że miejsce temu sprzyja ktoś wie czy daleko od sanatorium do miejsca gdzie można koszyk w rękę wziąść?
Kawałek drogi jest do miasta, ale dojeżdżały autobusy /2zł./ lub rowerkiem - ścieżką rowerową/można wypożyczyć w sanatorium/. W pobliżu był tylko mały sklepik-kiosk. Ważne aby telefon, przed wyjazdem z domu najlepiej zmienić ustawienia na wybór sieci 'ręczny'. W pobliżu Kaliningrad co spowoduje otrzymanie w momencie zbliżania się do sanatorium sms-ów od rosyjskich operatorów-ludzie narzekali na wysokie rachunki za tel.
serce62 pisze: 26 wrz 2017 19:15
Może nie zamarzniemy. Dobrze, że zabiegi i zajęcia są na dobrym poziomie, pozdrawiam
ciepły szlafroczek, ciepłe bamboszki i będzie ciepło a jak nie to szukać gorącego kuracjusza hehe - będzie rada hejka