Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja zakonczylam wczoraj moją dietę. Jezeli ktos chce oczyscic organizm to raz jeszcze gorąco polecam post dr Dąbrowskiej Dziala nie tylko na odchudzanie, ale takze leczy wiele dolegliwisci. Ja się czuję rewelacyjnie
Ja juz próbowałam, fajna dieta.
Dwa razy mi tylko burczało w brzuchu z głodu i braku mięsa
Aga dietę miałaś zastosowaną przez dietetyka tylko dla siebie
Nie. Przeczytalam ksiazkę dr Dąbrowskiej i zastosowalam sie do zasad. Tu nie ma jadłospisu, trzeba tylko wyeliminowac niektore produkty. Post moze trwac max 42 dni
Aga napisz proszę, jeśli to nie jest tajemnicą ile schudłaś.
Przymierzam się do diety dr. Dąbrowskiej już od jakiegoś czasu, bo chciałabym oczyścić organizm, ale niekoniecznie dużo schudnąć. Moja waga jest raczej proporcjonalna do wzrostu i nie chciałabym wyglądać jak anorektyczka. No i mam dylemat.
Pozdrawiam.