Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
barbara-g1 pisze: 25 wrz 2017 10:53
Joni , to teraz już wiesz czy warto wziąć i chodzić w szlafroku , a może tylko ręczniczek ?.....
HiHi hi,najlepiej taki 50x100 .Sory,że się wtrącam. Jak byłam w Połczynie w Gryfie,na basen w szlafroku,schodami z 3 piętra....codziennie...Chodakowska by wymiękła na takim treningu
Joni123 pisze: 25 wrz 2017 13:31
Fashy Multi-Color Flower Petals Retro Rubber Swim Cap - Made in Germany
było by szalowo i kolorowo tylko kto odważny by to ubrał
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71d-VlLmjPL._SL1158_.jpg
Bardzo zaje....czepki.Chętnie założę na następnym turnusie....koniec 2018 r.Tylko czy moje długie kudły tam się zmieszczą?
Już ja widzę te uśmieszki