Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Panie w sukieneczkach na ramiączkach , panowie w koszuli z długim rękawem . Nie wszędzie jest klimatyzacja ... nie róbmy naszym panom tego ... Im też jest gorąco
no widzisz a ja na dancingi do tej pory chodziłem tylko w koszulach z krótkim rękawem takich z materiału,mam zmienić na polo? jakoś tego nie rozumiem ja stary byk?
Dmpl- moda haute couture to daaaaleka przyszlosc w naszych kurortach sanatoryjnych Na razie niech befxie chocisz czysto, ze smakiem.... No i blagam- Panowie... Wyrzuccie marynarki sprzed 10 lat!
przecież facet jak ma brzuch to zdecydowanie lepiej wygląda w koszuli z materiału z krótkim rękawem niż polo,koszule z długim rękawem i garnitury u mnie odpadają,garnitur ubieram średnio co 15 do 25 lat
Max pisze: 03 paź 2017 11:00
no widzisz a ja na dancingi do tej pory chodziłem tylko w koszulach z krótkim rękawem takich z materiału,mam zmienić na polo? jakoś tego nie rozumiem ja stary byk?
Dżinsy , koszula z krótkim rękawem .... to jest to ... to sanatorium , nie ślub