Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mnie zmieniano w jeża wiele lat temu i bardzo to było skuteczne, ale w trakcie byłam kiepska i ciągle spałam po 10 godzin na dobę.Ale mój kręgosłup był wdzięczny
Hej,hej.Donoszę że nie jestem zielona ale mogę być czerwona jak dalej regionalnych soczków skosztuje Szkoda że czas tak szybko leci i jutro do codzienności powrót nieunikniony.Już myślę gdzie by tu dalej zaczerpnąć rehabilitacji u wód.,bo od tej strony Alma na minusie.Pelna relacja ku przestrodze po powrocie.Czas na dymek skonczony i żegnać się dalej trzeba.Sciskam i buziole zostawiam.
Jestem i jeszcze nie zielona ,ale po regionalnych pożegnalny mogę i ufoludka się zamienić Ja też dzisiaj jak na iglach siedzę bo czasu na spakowanie brak .Czas na dymka skończony,zmykam dalej się żegnać.Buziaki i sciskam mocno
Elu zapakuj wszystko-albo coś zostaw żeby był powód do powrotu-jeśli masz ochotę wszystkich już uśpiło to jesienne słońce-jutro już pogorszenie pogody-Dobrej Nocki Wszystkim Życzę i Kolorowych-Papatki
Dzień dobry nocne marki
Deszczowo za oknem
Pora wstać do pracy
Elu szczęśliwej podróży do domu
Poranna kawusia , na złe pogodowe samopoczucie wskazana
Kto dołączy do kawusi ,cisza jak makiem zasiał
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam [ obrazek zewnętrzny ]