Szpital uzdrowiskowy Iwonicz-Zdrój Excelsior

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Szpital uzdrowiskowy Iwonicz-Zdrój Excelsior

Post autor: ricolo666 »

Tak się BASIU fatalnie zlozylo ze musze odwolac ten turnus :cry: ,wczoraj bylem u otolaryngologa mam zmiany na prawym migdale i musza mi pobrac wycinek do badan czy to nie zlosliwe ,wyniki za 2-3 tygodnie i sama rozumiesz ze w tej sytuacj dlamnie teraz to jest najwazniejsze ,niewiem jak to teraz owolac w zusie czy w sanvicie :?: ,prawdopodobnie w tym tygodniu pobiora mi te prubki ,szlak mnie trafia czekalem na ten wyjazd ponad 3 miesiace ,niewiem czy bede mogl to jakos przeunac :?: ,tak mi lekarz radzil
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2011 20:59
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: B35 »

Cześć Zbysiu. nie smuć się wszystko będzie dobrze :) musi być !!! zadzwon do zusu i zapytaj jak to zrobić . pewnie trzeba będzie jakies zaświadczenie od otolaryngologa o stanie zdrowia i powinni Ci to przesunąć . bądź dobrej myśli. będzie ok. jak będziesz miał jakies informacje to daj znac będę trzymała kciuki . pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zbysiu jak by Ci do 10 pobrali ten wycinek to i tak musisz czekac na wynik to na dobrą sprawę mógł bys jechać .
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

grzegorzgg67 pisze: 21 wrz 2017 11:36 Troszkę z boku, pięc minut schodami lub drogą i Krakowiak, i centrum.
Witam a czy możesz mi podpowiedzieć który jest najlepszy pokój ??
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Witam,najlepsze pokoje to te po remoncie.Byłem w Excelsiorze tylko gościnnie przez kilka lat
/no oczywiście przerwy były o wiele dłuższe niż bywanie tam/.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :) wczoraj dotarlam do Excelsiora z zewnacz czasy komuny .po wejsciu przerazila mnie ta stołówka i schody po ktorych ludzie o kulach i z problemami z chodzeniem musza sie wdrapywac.chaos ogolny i zamieszanie.na szczescie przeniesiono mnie do centrum rehabilitacji.inny świat.klimat i wyglad budynku i pokoju. Obiad byl cieniutki zobaczymy czym nas dzis zaskocza pozdrawiam oczekujacych :P
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Witam, windy są.Niestety sanatoria są takie skromne przeważnie.Ktoś z NFZ był, widział wysoki
standard?W Ciechocinku kwaterowałem w piwnicy,lecz na kluczu było Apartament.Pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jestem pozdrawiam 😀
Apeter22
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2019 00:26

Post autor: Apeter22 »

Witam . Wlasnie skonczylem turnus w excelsorze , warunki fatalne istny plac budowy od 6 rano budzil nas chalas budowy , trafilem na piekną pogode same upaly nie ma sie gdzie schowac ludzie siedzą na szczerym sloncu , ludzie na wózkach nie mają mozliwosci zejscia do centrum , jezeli chodzi o wyzywienie to masakra dezdomni w jadlodajniach jedzą lepiej , ogólnie jedna wiwlka porazka bylem.pierwszy i ostatni raz w tym balaganie . NIE POLECAM !!! W załączniku zdjecie sniadania .
Załączniki
20190606_075950.jpg
20190606_075950.jpg (28.4 KiB) Przejrzano 622 razy
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

Hm czyli nie jest bezzasadne stwierdzenie ,że jak w nazwie szpital to i jedzenie jak w szpitalu chyba trzeba będzie dojadać co ? chyba ,że planujesz mocne odchudzanie
ODPOWIEDZ