Moda męska po 50ce na dancingi sanatoryjne

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
zawiela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 08:44
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 29 razy

Re: Moda męska po 50ce na dancingi sanatoryjne

Post autor: zawiela »

To ja już wolę sama tańczyć niż z łyżwiarzem i do tego o głowę niższego.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzień dobry. Dziękuję wszystkim którzy przyłączyli się do dyskusji zainicjowanej w segmencie sanatoryjnej konfekcji. Cieszy mnie Państwa zaangażowanie tudzież mocno zaakcentowana afirmacja zasadności podejmowanych tu dywagacji. To właśnie w zderzeniu prezentowanych na forum postaw, mieszczą się nasze somatyczno- rozrywkowe, rozterki egzystencjonarne. Od kilku lat osobiście staram się uosabiać przekonanie, że metodyczna porawa własnego zdrowia i wyglądu, nam ubiegłowiecznym nastolatkom, wydatnie ułatwia a nawet porządkuje życie. Dziękuję : AgaC, darek zawiela, Gienia. Wasze sugestie ciekawie wpisują się w efemizm zbliżającego się mojego wyjazdu. Koledze "Max_owi" gratuluje spektrum pomysłów. Pamiętajmy że opiniotwórczość to nie przymus...... to piękny przywilej ! Natomiast nie podzielam zjawiska stygmatyzowania ludzi mianem "wiocha". Prawdopodobnie życiowe priorytety nie pozostawiają im wielkiego wyboru, a ten którego dokonali mógł być warty ich świętości. Sygnetu, fularów i poszetek nie zabieram nad morze , ale nie mam nic przeciwko ich zwolennikom . Jeżeli tylko korespondują z osobowością ich właścicieli, z uznaniem podziwiam stricte interesujące zestawienia. Wszak moim skromnym zdaniem atrakcyjność stroju kuracjusza nie leży po stronie dobranego designu, leży po stronie tolerancji, a raczej nietolerancji społecznej, oraz werbalnej pretensjonalności wzjemnych traktowań.
Przychodzi mi na myśl pewna metafora. W zasłyszanych rozmowach często ludzie marginalizują muzykę disco-polo, podczas gdy ośrodki sanatoryjne tętnią rytmem na 4/4. Od jakiegoś czasu moja asertywność pozwala mi bawić się nawet przy flażoletach wiatru - co serdecznie polecam wybierającym i się nad jesienne wody pięknego Bałtyku. Jeżeli państwo pozwolą zdradzę moją metodykę pozyskania atrakcyjnych markowych unikatów... Uruchamiam allegro i zaznaczam dwie opcje : nowe i licytacje - cierpliwość od czasu do czasu daje satysfakcjonujące moją próżność efekty.
Przepraszam że znowu zamiast tematycznej retoryki wyszedł spontaniczny eleborat. Zapewne pani " Słoneczko " w właściwej dla siebie konwencji to spuentuje. Ubawił mnie poprzedni jej wpis....
Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Dmpl90 :kwiat: nawet nie wiesz jak bardzo jestem zadowolona z faktu, że mogłam w tobie wzbudzić wesołość :D
Gdybyś kiedykolwiek potrzebował wsparcia w postaci napełnienia ciebie wielką radością, pamiętaj, że zawsze
możesz na mnie polegać ;)
Pozdrawiam :kwiat:
Sloneczko
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

dmpl90 pisze: 04 paź 2017 14:46 <.............. Od jakiegoś czasu moja asertywność pozwala mi bawić się nawet przy flażoletach wiatru - co serdecznie polecam wybierającym i się nad jesienne wody pięknego Bałtyku. ..............>
Oj można , oj można bawić sie w rytm wiejącego wiatru :D .... piasek pod nogami , wiatr we włosach , radość w :serce: .... oj M , przywołałeś 8-) kołobrzeskie wspomnienia :D
Tobie życzę równie miłych , ale takich , które bezboleśnie zapisuja się w pamięci tańczących :) :oops:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Oj można , oj można bawić sie w rytm wiejącego wiatru :D .... piasek pod nogami , wiatr we włosach , radość w :serce: ....
.... morza szum..... echhh.. :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Grzane winko :D :twisted:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

:lol: :D :D
forumowicz

Witam,odkryłem dopiero dzisiaj,że schudłem tyle że noszę spodnie o 4 rozmiary za duże,ma być 33,a noszę 37,ale numer,a co do koszulek to jest dużo firm robiących gatunkowo lepsze i tańsze niż te drogie,czy rozmiar koszulek trzeba tez zmniejszyć?muszę nad tym pomyśleć
forumowicz

Nie myśl Max :P Ja Ci powiem : taaak trzebaaa!!!! :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6