Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aga napisz proszę, jeśli to nie jest tajemnicą ile schudłaś.
Przymierzam się do diety dr. Dąbrowskiej już od jakiegoś czasu, bo chciałabym oczyścić organizm, ale niekoniecznie dużo schudnąć. Moja waga jest raczej proporcjonalna do wzrostu i nie chciałabym wyglądać jak anorektyczka. No i mam dylemat.
Pozdrawiam.
Lawenda- ale ja przeszłam pełny post. Do oczyszczenia wystarczą 2 tygodnie. Mysle,że tez poczujesz zmianę w samopoczuciu. najgorsze sa pierwsze 4 dni. Potem z górki
No ale post Dąbrowskiej ogólnie nie jest wymyslony jako dieta odchudzajaca. To leczenie dolegliwosci - róznych. Mnie się udało zrezygnowac z tabletek na nadcisnienie