Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Chętnie poznam osoby , które wybierają się w tym terminie do Sanatorium Wojskowego.Jeśli ktoś już tam był, to opinie na temat tego sanatorium i pobytu w Krynicy będą dla mnie cenną wskazówką.
Witam, moja teściowa wybiera się w ten dzień na 3-tygodniowy turnus rehabilitacyjny do Krynicy Zdroju. Mieszka koło Gdańska, a Pani skąd jest jeśli można spytać? Jak Pani planuje dojechać? Pozdrawiam
Igax, Karolino, nie mam gg, ale fajnie byłoby umówić się na miejscu, bo sanatorium duże. Macie jakiś pomysł, gdzie moglibyśmy się spotkać jakoś niedługo po przyjeździe?
Ciesze się że ktoś się odezwał hmm. no ciężko się umówić jak do końca nie znamy tam miejsc:) Anna18 może Ty masz jakiś pomysł - szkoda że nie masz gg bo tak przez forum to będzie trudno cokolwiek uzgodnić, a zawsze to raźniej jak już kogoś się zna Pozdrawiam