Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie Nocne Mareczki
Dawno nie zaglądałam do was, permanentny brak czasu mnie wykańcza... Teraz odpoczywam w domku złamana choróbskiem, dziś gorączka odpuściła i troszkę zaległości nadrabiam
O zdrowie Biedroneczki nie Pytam bo to CHYBA No-1 który zaczął się ...
Cóz Młoda Damo trza było się grubiej ubierać , trza byo wymyślne mikstury brać dziś było by.. Zdrowiuttko jak u Andrzejka
Andrzejku
Trza chyba miksture przygotować
Ja już miodzio z ziemi łodzkiej szykuje Ty mleczko , co do czosnku i masła to się podzielimy i będę do Kropkowanej ,aby na weekend Wyzdrowiała
Ja dziś miałem TOTALNY odlot.
Wczoraj z Jankiem poszaleliśmy na Dworze dziś bo został u dziadka na noc ubieram skraba do Przedszkola i............jakies bąble
Oczywiście troszkę spanikowałem i udałem się do Koleżanki z lat szkolnych Lekarki ..Pediatry pokazuję Janka
Ona ,że Fajny ,,,przystojny a Pani Pielęgniarka wyciągnęła 5 owadów
Dziadek z Jankiem do ..Sanepidu ..okazuje się ,że to Kleszcze okazuje się ,ze Badanie jednego to Kwota około 40 euro
Oczywiście wczoraj Janek jeżdził na rowerku a sąsiedzi dokarmiali sobie ..w pażdzierniku Gołębie teraz wieczorem okazało się ,że Janek nie był Pierwszym ,który przyjął te owady