Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w niedzielny poranek ze stacji Łódź Kaliska.Na dworcu sucho , cieplutko i widno.Może by tak w nieznane Plan jest prosty.Dworzec,bilet na najbliższy pociąg ,zwiedzanie a wieczorem powrót. Chyba pora wprowadzić w czyn Miłej niedzieli.
Witam niedzielnie świątecznie
Deszczowo szaro ponuro
Eluunia zapaliła światełko ,zaraz lepiej w ponury dzień
Ela na dworcu ,szczęśliwej podróży
Briant zagościł
Miłego pogodnego dnia , pozdrawiam jesiennie [ obrazek zewnętrzny ]
Moja podróż była krótka al jak myślicie pomysł nie głupi , podpatrzony na dworcu i decyzję pomogłam podjąć - na poznań padło, bo to był najbliższy odjazd.Jutro ja z moją Janią na Dworcu Fabrycznym wypróbujemy
Witam,Pozdrawiam w ten szary niedzielny dzionek ....wsiąść do pociągu byle jakiego,nie dbać o bagaż,nie dbać o bilet......Buziolki dla całej Płci Pięknej-tej która jeszcze nie...wyjechała