Szlafrok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Szlafrok

Post autor: eluunia »

Ja z moją widziałam się dopiero po 22 lub na korytarzu jak się mijaliśmy :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Czarnulka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2017 21:59
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Czarnulka »

eluunia pisze: 08 paź 2017 18:22 Ja z moją widziałam się dopiero po 22 lub na korytarzu jak się mijaliśmy :lol: :lol:
Jadę dzień wcześniej. Mam zarezerwowaną 2. Pani powiedziała ze dobierze mi taka 40+. Czy orientujecie sie cze przepustki na weekend mozna dostac jakies?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Maryann pisze: 08 paź 2017 18:21 Ja bym sie nie pozwolila wystawic za drzwi.... :lol: :lol: :lol:

Maryann ciebie nikt by nie wystawił za drzwi :P
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

No przeciez mowie.... :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Dziewczyny fajnie się piszę ale ;) róznie można trafić ...Czarnulka pamiętaj pół pokoju Twojego :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Czarnulka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No dobra pokóju pól , może pół telewizora hihi bede pierwsza to zakupie sama :) pilota schowam pod poduszkę 😃 poradźcie jak poznac ludzi ? Na sniadaniu czy potańcówki jakieś są. Czy jak ?
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Czarnulka.. nie sluchaj rad... wszystko sie samo wykroi... :lol: w razie czego fajna kolezanke znajdzesz w pokoju obok... :D
Awatar użytkownika
Czarnulka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Maryann pisze: 08 paź 2017 19:02 Czarnulka.. nie sluchaj rad... wszystko sie samo wykroi... :lol: w razie czego fajna kolezanke znajdzesz w pokoju obok... :D
Dzieki za wsparcie. ....
forumowicz

Maryann pisze: 08 paź 2017 19:02 Czarnulka.. nie sluchaj rad... wszystko sie samo wykroi... :lol: w razie czego fajna kolezanke znajdzesz w pokoju obok... :D

:D no właśnie. Ja tak miałam. :D i nawet nie wiem jak to się stało :shock: a przy okazji zafundowałyśmy sobie śmiechoterapię przez 3 tygodnie :kwiat:
forumowicz

chetny pisze: 08 paź 2017 19:29
Czarnulka pisze: 08 paź 2017 18:58 No dobra pokóju pól , może pół telewizora hihi bede pierwsza to zakupie sama :) pilota schowam pod poduszkę 😃 poradźcie jak poznac ludzi ? Na sniadaniu czy potańcówki jakieś są. Czy jak ?
No cóż jak chcesz coś poderwać , lub być poderwana to nie ma co czekać ;) po postawieniu stopy w obiekcie czas polować zacząć :lol: :lol: . Bo sanatorium to dżungla :lol: to polowanie jak w sklepie na promocję , upolujesz to masz ;) czekasz nie masz . Pozornie 21 dni to długo ale po 10 to tak zleci że trzeba myśleć o pakowaniu .

Teraz wiesz czarnulka jak to robią faceci :lol:
ODPOWIEDZ