Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
eluunia pisze: 08 paź 2017 18:22
Ja z moją widziałam się dopiero po 22 lub na korytarzu jak się mijaliśmy
Jadę dzień wcześniej. Mam zarezerwowaną 2. Pani powiedziała ze dobierze mi taka 40+. Czy orientujecie sie cze przepustki na weekend mozna dostac jakies?
No dobra pokóju pól , może pół telewizora hihi bede pierwsza to zakupie sama pilota schowam pod poduszkę poradźcie jak poznac ludzi ? Na sniadaniu czy potańcówki jakieś są. Czy jak ?
Czarnulka pisze: 08 paź 2017 18:58
No dobra pokóju pól , może pół telewizora hihi bede pierwsza to zakupie sama pilota schowam pod poduszkę poradźcie jak poznac ludzi ? Na sniadaniu czy potańcówki jakieś są. Czy jak ?
No cóż jak chcesz coś poderwać , lub być poderwana to nie ma co czekać po postawieniu stopy w obiekcie czas polować zacząć . Bo sanatorium to dżungla to polowanie jak w sklepie na promocję , upolujesz to masz czekasz nie masz . Pozornie 21 dni to długo ale po 10 to tak zleci że trzeba myśleć o pakowaniu .