Szlafrok
Re: Szlafrok
-
forumowicz
Briant pisze: 09 paź 2017 20:07 Nie będziemy się licytować,poznałem życie od podszewki.Najważniejsze,ze w każdej sytuacji zachowałam twarz.Dlatego z przyjemnością patrzę na tą buźkę podczas golenia.Kurcze,lubię siebie![]()
Tylko pozazdrościć
- zawiela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 08:44
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 29 razy
Weź od razu coś na wątrobęCzarnulka pisze: 07 paź 2017 21:11 Hallooo hallooo przerywam te dysputychciałam powiedzieć że moj szlafroczek spakowany, czepeczek na główke ,łepek też tylko pantofelków z puszkiem brak , ale co tam szlafroczek krótki załatwi wszystko
. Powoli jestem gotowa do wyjazdu. Niech moc będzie z mną hihihi jaďę pierwszy raz .
- zawiela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 08:44
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 29 razy
Prawda ,najprawdziwsza!!!!Czasami przed pierwsza wizytą u lekarza już mozna poznać,przy posiłkach,na zabiegach.Trzeba być odwaznym i nie peszyc się,jak ktoś zagada. Przekażmy sobie znak pokoju...pokój numer 202...pokój numer 314Briant pisze: 08 paź 2017 21:16 Czarnulka,spokojnie, jest coś takiego,ze osoby podobne sobie same do siebie lgną.Wszystko się wyklaruje po pierwszych kontaktach,albo kogoś polubisz,albo nie.Moja zasada,nic na sile![]()
zawiela pisze: 10 paź 2017 18:23Prawda ,najprawdziwsza!!!!Czasami przed pierwsza wizytą u lekarza już mozna poznać,przy posiłkach,na zabiegach.Trzeba być odwaznym i nie peszyc się,jak ktoś zagada. Przekażmy sobie znak pokoju...pokój numer 202...pokój numer 314Briant pisze: 08 paź 2017 21:16 Czarnulka,spokojnie, jest coś takiego,ze osoby podobne sobie same do siebie lgną.Wszystko się wyklaruje po pierwszych kontaktach,albo kogoś polubisz,albo nie.Moja zasada,nic na sile![]()
![]()
![]()
![]()
Dzieki. Już jestem. ....
Briant - pamietam twe słowa jutro poznaję towarzystwo - inni mówią idź tam gdzie palą fajki