Szlafrok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Szlafrok

Post autor: Sloneczko »

Ja siebie nie znam :?
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2017 13:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Briant »

Słonko,nikt siebie nie zna do końca.Tyle już w życiu widziałem,że już nic mnie nie zdziwi :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Ho ho ho żebyś ty wiedział co ja widziałam w swoim życiu :roll:
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2017 13:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Briant »

Nie będziemy się licytować,poznałem życie od podszewki.Najważniejsze,ze w każdej sytuacji zachowałam twarz.Dlatego z przyjemnością patrzę na tą buźkę podczas golenia.Kurcze,lubię siebie :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Briant pisze: 09 paź 2017 20:07 Nie będziemy się licytować,poznałem życie od podszewki.Najważniejsze,ze w każdej sytuacji zachowałam twarz.Dlatego z przyjemnością patrzę na tą buźkę podczas golenia.Kurcze,lubię siebie :lol:

Tylko pozazdrościć :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja nie widzę swojej buźki podczas golenia :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
zawiela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 08:44
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: zawiela »

Czarnulka pisze: 07 paź 2017 21:11 Hallooo hallooo przerywam te dysputy 😉 chciałam powiedzieć że moj szlafroczek spakowany, czepeczek na główke ,łepek też tylko pantofelków z puszkiem brak , ale co tam szlafroczek krótki załatwi wszystko 😁. Powoli jestem gotowa do wyjazdu. Niech moc będzie z mną hihihi jaďę pierwszy raz .
Weź od razu coś na wątrobę :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
zawiela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 08:44
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: zawiela »

Briant pisze: 08 paź 2017 21:16 Czarnulka,spokojnie, jest coś takiego,ze osoby podobne sobie same do siebie lgną.Wszystko się wyklaruje po pierwszych kontaktach,albo kogoś polubisz,albo nie.Moja zasada,nic na sile :D
Prawda ,najprawdziwsza!!!!Czasami przed pierwsza wizytą u lekarza już mozna poznać,przy posiłkach,na zabiegach.Trzeba być odwaznym i nie peszyc się,jak ktoś zagada. Przekażmy sobie znak pokoju...pokój numer 202...pokój numer 314 :lol: :lol: :D
Awatar użytkownika
Czarnulka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2017 21:59

Post autor: Czarnulka »

zawiela pisze: 10 paź 2017 18:23
Briant pisze: 08 paź 2017 21:16 Czarnulka,spokojnie, jest coś takiego,ze osoby podobne sobie same do siebie lgną.Wszystko się wyklaruje po pierwszych kontaktach,albo kogoś polubisz,albo nie.Moja zasada,nic na sile :D
Prawda ,najprawdziwsza!!!!Czasami przed pierwsza wizytą u lekarza już mozna poznać,przy posiłkach,na zabiegach.Trzeba być odwaznym i nie peszyc się,jak ktoś zagada. Przekażmy sobie znak pokoju...pokój numer 202...pokój numer 314 :lol: :lol: :D

Dzieki. Już jestem. ....
Awatar użytkownika
Czarnulka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2017 21:59

Post autor: Czarnulka »

Halloooo. Już sie melduję - dotarłam . Hotel rewelacja ogromnyyy. Pokoje sredniej wielkości 2 łóżka telewizor stary - 48 zł za cały pokoj. Balkon jest. Przywitał mnie deszcz. Przepustek brak. Blisko centrum jest położony. Miejscowość urokliwa. Dużo Niemców i chyba ruskich słyszałam w Hotelu. Panie w recepcji przemiłe. Sniadanie 7:30 kolacja 17:00 hihi padne z głodu do rana. Jakieś wieczorki taneczne juz zaplanowane, skrzypce i inne cuda ;).

Briant - pamietam twe słowa jutro poznaję towarzystwo - inni mówią idź tam gdzie palą fajki :) ....pójdę.
ODPOWIEDZ