Jak się bawi Ekipa forumowiczów w Iwoniczu ? ;)

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Jak się bawi Ekipa forumowiczów w Iwoniczu ? ;)

Post autor: syrenka »

Chyba nie jest tak żle :( będę trzymała kciuki aby średnia wieku się obniżyła :) a gdzie reszta towarzystwa ,,,dlaczego cie zostawili ,,,, :evil: chociaż nie dołując cię ja też osobiście zaliczyłam takie sanatorium w Muszynie tylko to był listopad ,,, :evil: masakra ,,,Ty masz fory bo lato możesz gdzieś uciec ,,,a tam wtedy jedna knajpa brrrrr :( I wiek podobny jak twoja średnia i do tego same małzeństwa to dopiero katastrofa ,,, :evil: :evil:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

MARIOLA69 pisze:u mnie nudy :oops: chyba pomyliłam uzdrowiska ..albo ktoś pomylił mnie
słuchajcie zamykam się w sobie ... :roll: to najgorsze sannatorium w jakim byłam
nie ublizajac nikomu nie schodzi wiekowo mniej niz 70 + coż czas odliczyć kolejny dzien :kwiat: :kwiat: buziaki
Witaj Mariolu jestes w Iwoniczu w sanatorium? dlaczego jestes smutna co sie stało ?
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2013 21:16
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: MARIOLA69 »

heh ja nie jestem z nimi w Iwoniczu :D ja jestem w BUSKU no niestety kiedys trafia sie ten
nieudany pobyt :kwiat: tu sa sami duzo strasi ludzie czuje sie jakbym była nie w tej bajce :lol:
aa jeszcze kolega strazak nie chce mnie odwiedzić :lol: :lol: zebt tak sikawka mu sie zapchała :D :P
Wojtek ty sie utop na tej słowacji ahahhaaa :lol: :lol: za kare
forumowicz

Nie wierzę że tylko sami starsi ludzie,Mariola wychodż do ludzi ,a kto Ci powiedział ,że musisz poznać kogoś w swoim sanatorium ,poznawaj z innych w innych miejscach.
Będzie dobrze tylko się rozglądaj bardziej ;) :lol:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Sorki ,,,Mariola69 myślałam że jesteś w Iwoniczu :( ,,,Ale jak pisze kruszynka ,,,wyjdż z tej dziupli do ludzi ,,,,mam nadzieję że będzie lepiej czego ci życzę ,,, :)
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kochana kruszynko byłam wczoraj na tancach :kwiat: przeleciałysmy wszystkie tance i sanatoria
i jedna wielka lipa jest :kwiat: pozdrawiam wszystkich gorąco buziaki :D :kwiat:
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kochana kruszynko byłam wczoraj na tancach :kwiat: przeleciałysmy wszystkie tance i sanatoria
i jedna wielka lipa jest :kwiat: pozdrawiam wszystkich gorąco buziaki :D :kwiat:
forumowicz

Bo Ty Mariola masz "sanatoryjne ADHD" :lol: spokojnie maleńka ,jesteś ile dni ?Bo się dopytać nie mogę :roll:
Powolutku poznasz kogoś i bedziesz w niebo wzięta :lol:
Tylko nie pisz tutaj tylko bywaj ,tu i tam aż do skutku. :lol:
Bużka 3-maj się laska :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Witam Wszystkich :kwiat: :kwiat: :kwiat: . Mariolka: Głowa do góry, c..ki naprzód, delikatnie zmrużone oczy i uśmiech ( taki wiesz- a'la Merylin) na twarz ( o dolnych, krągłych częściach ciała też pamiętaj- bądź damą :lol: :lol: ). I pamiętaj: nie krzyżyki na karku się liczą. Może jakiś starszy pan okaże się ,, lekiem na całe zło" ??? Dołująca pogoda na wszystkich działa deprymująco- myślę, że po zabiegach w okolicznych sklepikach wzrosną obroty na stoiskach alkoholowych. Może nam się dzisiaj uda skorzystać z zaproszenia Nowego do Ziemowita? Nowy!??? Zmieszczą się tam dodatkowo cztery osoby???
forumowicz

Oj Deremi coś się zaniedbujesz a gdzie poranna porcja uśmiechu w ten ponury aczkolwiek miło rozpoczęty dzień :)
ODPOWIEDZ