Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Cię Bogdanie no w końcu widzę że ktoś będzie na tym samym turnusie co ja. Mnie zawozi mąz nie mam daleko100 km Więc do zobaczenia w czwartek. Byłam już w tym sanatorium 20 lat temu byłam bardzo zadowolona , a jedziesz z NFZ czy ZUS?
Witaj Bogdanie w końcu ktoś się odezwał co jedzie na ten sam turnus co ja, a jedziesz z NFZ czy ZUS? Niestety z Tobą się nie zabiorę bo to nie po drodze i zawozi mnie mąż mam bliżej około 100km ale zapewne spotkamy się na miejscu w czwartek , ja byłam w tym sanatorium 20 lat temu i byłam bardzo zadowolona , pozdrawiam
Witaj Malgi to pewnie wybierzemy się na jakąś kawę lub coś innego. Widzisz ja też nikogo nie znalazłam do towarzystwa , trzeba będzie na miejscu szukać towarzystwa
Maria1968 pisze: 30 paź 2017 21:14
Witaj Malgi to pewnie wybierzemy się na jakąś kawę lub coś innego. Widzisz ja też nikogo nie znalazłam do towarzystwa , trzeba będzie na miejscu szukać towarzystwa
Marysiu, zawsze znajdzie się jakieś towarzystwo.Jak nie w pokoju to przy stoliku na stołówce albo na zabiegach. W takim dużym ośrodku bywa wiele osób, fajnie jest trafić na "bratnią duszę".