Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam...
Adelciu nie smutaj ..
oj znów pada czas przeczesać wszystkie moje myśli poranne.....a trochę ich jest... Poplątane plany na zabicie wolnego czasu ułożę w godziny to może ten dzień stanie się znośny i piękny ...miłego dnia..
Ty Elciu szykuj się do pracy bo jak się spóźnisz to cię przeczeszą
Dzień dobry
Eluniu teraz taki czas ,dopadają nas smuteczki
Mam tyle spraw do ogarnięcia może też przeczeszę myśli i znajdę coś sympatycznego
Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego dnia
Dzień dobry nocne marki
Rano nie zdażyłam zagościć
W drodze z pracy do domu
Szaro ponuro listopadowo
Chłodem powiewa , zimowe ciuszki ciepełko
Pozdrawiam
Trochę poświeciło słoneczko, potem deszczyk . Pakowanie jutro wyjazd, krótki, ale .... Mam nadzieję, że w końcu karta się odwróci Pozdrawiam Nocne Gaduły