wyjazd do sanatorium Wielka Pieniawa 26.01-18.02.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ania52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 lis 2016 17:48
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Re: wyjazd do sanatorium Wielka Pieniawa 26.01-18.02.2018

Post autor: Ania52 »

W Wielkiej Pieniawie byłam w 2009r z NFZ.Skierowanie było do Korabia,ale tam akurat był turnus niepełnosprawnych i skierowano nas do WP.Zakwaterowali nas w budynku głównym.Pamiętam, że pokój był przestronny, widok na fontannę w parku( kula),dobrze wyposażony(sztućce,czajnik i lodówka). Ręczniki zmieniali często. Każdego dnia P. sprzątaczka rzucała świeży ręcznik pod kabinę prysznicową. Wyżywienie bardzo dobre.Nasza zmiana była po komercyjnych i można było korzystać ze szwedzkiego stołu.Obsługa bardzo miła.Co do zabiegów, to nie bardzo byliśmy zadowoleni. Borowina w plastrach, i fatalna obsługa przy krioterapii.Ja miałam odmrożony łokieć,a mąż kolano.Masaż u przemiłej Pani też nie najlepszy. Mile wspominam gimnastykę w basenie solankowym i polecam.Życzę miłego pobytu.
grazaABC123
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 paź 2017 22:19
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: grazaABC123 »

Dzięki
Sabina61
Na forum od: 06 lis 2017 11:04
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Sabina61 »

a czy ktoś był ktoś z was w uzdrowisku Świeradów na Zdrojowej ? jestem bardzo ciekawa jak tam jest. Mam skierowanie własnie do tego sanatorium po zawale. Dwa lata temu była tam moja koleżanka i bardzo sobie ten wyjazd chwaliła pod względem zabiegów i samej lokalizacji.
Awatar użytkownika
faustyna72
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2017 20:56
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: faustyna72 »

Witaj przeczytałam tuż przed wyjazdem zakrecone życie itd. Miło że w tym samym terminie ja dotrę tam około godziny 11.00 miło będzie mieć kompankę pozdrawiam .Dzwoniłam o rezerwację ale nie udało się.Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ