Sanatorium "Perła"Ustka- kto jedzie Od 7 .12.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Skowronek56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lis 2017 11:04
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 3

Sanatorium "Perła"Ustka- kto jedzie Od 7 .12.2017

Post autor: Skowronek56 »

Witam może ktoś jedzie z okolic Wrocławia do Ustki sanatorium Perła- turnus od 7.12.2017? Proszę o opinię i kontakt z osobami które tam jadą 😁. Renata z ZIĘBIC 😁. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Sanatorium "Perła"Ustka- kto jedzie Od 7 .12.2017

Post autor: Pancernz »

Czy mówimy tu o turnusie 14 dni prywatnym ?
Skowronek56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam, nie prywatnie Niestety z NFZ 😂. A jedzie Pan w tym terminie do Ustki ?. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pytam bo nie sądziłem,że wciąż dają im leczyć :D
ja będę obok w Hotelu Ustka będziemy sąsiadami przez ileś dni bo ja prywatnie od 2-16.12 od nas chadzają do Perły na tańce bo są częściej tam może właśnie przez turnusy z NFZ bo wiadomo jest zapotrzebowanie to i towar być musi :)byłem w Perle z NFZ ale w Sopocie to ten sam typ obiektu
k93
Na forum od: 05 lis 2017 16:17
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: k93 »

Ja jade z fundeszu od 16.11.2017 i sie zastanawiam po tych zlych opiniach czy nie dac l4.Tam faktycznie cas sie zatrzymal chyba ale tez mnie interesuja zabiegi
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Nie wiem co jest w środku bo sanatorium oglądałem przez płot. Widywałem gorsze obiekty. Daleko od miasta ale za to za płotem z jednej strony morze a z drugiej las. To ostatni budynek. Do miasta 2 km. ale cóż to jest taki odcinek na spacer w grupie. Poza tym nie ma potrzeby gonić do miasta każdego dnia. Miejscowość ładna tylko trudna dla kierowców bo dużo uliczek jednokierunkowych. Powodzenia, dobrych zabiegów i wesołego towarzystwa.

Renato poczytaj sobie w wyszukiwarce w prawym górnym rogu ( szukaj)
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jasne mogło się po remoncie i na pewno coś zmieniło i racja że po co każdego dnia do miasta uderzać dlatego wspominałem ,że się zbierali kompletami do auta i jechali czy to na zmianę czy raz kiedyś ale,że miałem amatora piwa który pił tak z 8 piw dziennie więc jeździł co drugi dzień za potrzebą :)
a i taka podpowiedź co do współ wspaczy w pokoju dają przydział tak jak się stoi w kolejce na korytarzu (nie licząc kobiet :lol: oczywiście )
Skowronek56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Do Pancerna, nie wie czy dobrze napisałam?, Ale mnie podniosleś na duchu też czytałam opinię i już mi się odechciało tam jechać!!! Plus to blisko do morza i zapach lasu, a resztę się zobaczy😁 ,No to do zobaczenia na baletach 😁, ewentualnie na spacerze :o . Pozdrawiam Renata :roll:
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak położenie obiektu wielki plus nawet nie 5 minut i spacerujesz plażą ,w sztormie lub zaraz po wstań szybko rano jak będzie nawet ciemno przed śniadankiem i na plaże wtedy najlepiej szukać bursztynu bo Ustka to najlepsze miejsce w kraju do tego się nadaje ja zawsze coś znajduje :) a i proponuje wycieczkę koniecznie czy to do muzeum chleba lub na bunkry Bluchera ,można tam pieszo a czasem dla leniwych podstawiają autobus i dowożą na miejsce ,dwa lata temu zakończono do miasta piękną drogę,deptak w parku stoi sprzęt do ćwiczeń na powietrzu ,nuda na pewno nie grozi no i w końcu przy latarni działa już przeprawa mostem obrotowym na drugi brzeg co skraca drogę na bunkry,jak coś dalej pytaj o Ustce mam sporo do powiedzenia i może człowiek faktycznie się spotka nawet nie wiedząc ,że to ta druga osoba ;)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Z tym mostem przy latarni to piękna spraw bo na drugą stronę trzeba było naginać aż do dworca do najbliższego przejścia.
ODPOWIEDZ