Małopolski NFZ - z jakim numerem przydział
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 16 razy
Re: Małopolski NFZ - z jakim numerem przydział
Ja bym się tak nie zniechęcala,Dwa razy byłam w listopadzie/Szczawnica,Ustroń/ a raz w styczniu/ustka/ jeden raz tylko mi się udało być w sierpniu i chyba te miesiace listopadowe wspominam najlepiej.Krótki dzięń dlatego trzeba inaczej zorganizowac sobie czsa więcej czytałam, duzo ciekawych rozmów z ludzmi,więcej chodzenia na tańce i więcej czasu dla siebie.Poza tym przyjelam zasade że lepiej wypoczywać w listopadzie niz pracować.Wszystko zalezy od naszego nastawienia.Ja mieszkam w Krakowie i miasto w miesiacach zimowych i listopadowych jest wstretne a tam gdzie pojedziesz napewno bedzie slicznie/moze nie pisze poprawnie ale jestem poki co inwalidka ręka złamana z wsatwiona płytką , a wszystko przez kobiete czołg która mnie tak pchneła na chodniku poczym sobie poszła nie udzielajac mi pomocy/niech jej ziemia lekka będzie/
- Ewusia
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 lut 2011 08:25
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 13
Ja mam nr 4145 - świętokrzyski NFZ. Liczę na wyjazd wrzesień/październik. Z tego co obserwuję miesięcznie schodzi ok. 1200 numerków:)))
Dziś otrzymałem oficjalne powiadomienie o zwrocie dokumentów. Jutro do lekarza po dokumenty i do Krakowa, ciekawe ile straciłem miejsc w kolejce.