Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No to nie zazdroszcze Ci Felice.Znam to z autopsji .Wole zdecydowanie inne doznania.Mam nadzieję że szybko wrócisz do siebie.Ja po ostatnim przez miesiąc nie mogłam dojść .Jesteś w domu,czy zostawili Cię na oddziale
Nie No zostawili mnie na oddziale. Dostałam taką petardę,że nikt rozsądny nie puściłby mnie do domu.Bo to i adrenalina,clemastin we wlewie i coś czego nazwy nie zapamiętałam, berodual i pulmicort w nebulizacji. Teraz jeszcze mi się nasiliło i hydrocortizon we wlewie dostałam. Mam nadzieję na koniec tych atrakcji.
Trzymam się,ze mni twarda sztuka jest. Dzięki za miłe słowa,lżej ja sobie z kimś pogadam. Dobrze,że i-padka miałam ze sobą,przynajmnieokno na świat jakieś.