DEDAL Polańczyk

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 14

Re: DEDAL Polańczyk

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

basiat pisze: 21 lis 2017 14:29 Sergio, dzięki za opis Dedala. Czekam na cd.....
Jeśli chodzi o listę zabiegów w ofercie polecam wejść na stronę Dedal Polańczyk [link]
Przepraszam , że nie wymieniam wszystkich ale sporo by to zajęło , Ogólnie mówiąc ośrodek do wypoczynku bardzo dobry , odnośnie rehabilitacji zbytnio nie zachwyca co nie znaczy , że pracownicy się nie przykładają wręcz przeciwnie , rehabilitacja jest by spełnić warunki jako sanatorium . Jeśli chodzi o rehabilitantów byłem pozytywnie zaskoczony Ustroniem i Różą opieka i zainteresowanie lekarzy prawdziwe chociaż baza nie za szeroka.
Można więc różnie podchodzić do tego tematu. Jeśli coś nie dopowiedziałem , nie dopisałem pytaj spróbuję odpowiedzieć. Pozdrawiam serdecznie :)
Ostatnio zmieniony 26 lis 2017 10:08 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 14

Re: DEDAL Polańczyk

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

Aha to co udało mi się zapamiętać to drewniany kiosk obok Amer Pol i gość sprzedający przyprawy , coż za paprykę wędzoną miał oraz mieszankę kilku rodzaju papryk jako przyprawa do mięsa ekstra :)
ODPOWIEDZ