Fala Stegna z ZUS od 2.01.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
bozjask1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2017 20:29
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Fala Stegna z ZUS od 2.01.2018

Post autor: bozjask1 »

Witam,
otrzymałam skierowanie z ZUS-u do Stegny od 2.01.2018. Może ktoś był w tym ośrodku w ostatnim czasie i może napisać coś o warunkach pobytu. Będę wdzięczna za każdą informację. Pozdrawiam :oops:
Ostatnio zmieniony 26 lis 2017 10:14 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Fala nie tylko z ZUS

Post autor: jacky6 »

bozjask1 pisze: 25 lis 2017 21:44 Będę wdzięczna za każdą informację.
Każda informacja jest w górnym prawym rogu w tzw. lupce.
...
Wygodnickim bywa czasami nie po drodze...
:mrgreen: To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi... :ugeek:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Fala z ZUS

Post autor: sztani »

Tak jak napisał jacky 6 wpisz w prawym górnym rogu nazwę sanatorium i miejscowość , Bylem w Stegnie a swoje opinie napisałem własnie na forum podaję linki i dla ułatwienia ;

https://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=3&t=3424&hilit=Stegna+fala+opinie

https://www.forum.nasze-sanatorium.pl/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=Stegna+fala

https://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=21&t=11813

Nie ma sensu opisywać bo od dłuuuugiego czasu jest podobnie w Fali . jedyne co się zmieniło od dwóch lat to brak stołu szwedzkiego i mniejsza grupa przyjeżdża na narząd ruchu. ,Byłem w 2015 i czytam późniejsze opinie są podobne. trafią się malkontenci a to im sie nie podoba a tam to :)
Dopiszemy ( Moderator) do tytułu Twojego postu datę wyjazdu . ktoś na pewno się odezwie . :) Przypominaj się w swoim temacie co jakiś czas aby nie spadł na inne strony. :) Pozdrawiam Jak coś to ewentualnie pytaj na PRIV
bozjask1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Fala Stegna z ZUS od 2.01.2018

Dziękuję jeszcze raz za informację. Liczyłam na bardziej aktualne wpisy. Mój niepokój nie został rozwiany...Czy w 2017 w styczniu nikt nie była w Stegnie? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Witaj . Wiadomości o Stegnie są też świeże tylko ludzie piszą nie w opiniach a w wyjazdach . jeszcze raz namawiam do przejrzenia wpisując nazwę ośrodka i miejscowość jest ponad 1000 postów i trzeba szukać). Będzie tam kolega forumowy Nierob (już jest od 24,11) myślę ,że opisze albo zwróć się do niego na priv aby zdał relację . Jego termin to koniec listopada do 17 grudnia .
Wszyscy tak jak Ty pytaja a po powrocie ""woda w ustach'' i milczą . Stąd ten brak info. :)
bozjask1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

8-)
Nierob
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2017 21:53
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: Nierob »

Odpisałem bozjask1 na PW, ale całą opinię umieszczę na forum w odpowiednim dziale po powrocie. Wybaczcie ale nie mam czasu :lol: bo jak sami wiecie - "tańce, hulanki i swawole"

Tak jak sztani pisał to poza brakiem stołu szwedzkiego w części ogólnej (bo dla komercji jest) to niewiele się zmieniło od tego 2015. Może wszystko bardziej zużyte i skąpo w przydzielanych zabiegach. Gimnastyka królową zabiegów :twisted:
Nie jest źle i da się wszystko przeżyć jeżeli tylko ma się dobre nastawienie i towarzystwo, bo przecież na reszte nie mamy wpływu,
ODPOWIEDZ