Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aniag tych uzdrowisk jest ok. 10. Bibi podała link pod twoim postem, ale są to: Cieplice,Ustroń,Polanica Zdrój, Ciechocinek, Nałęczów, Konstancin Jeziorna, Rabka, Kołobrzeg, Gołdap i Szczawno Zdrój. Co do samych obiektów to musisz sobie sama zobaczyć w tym linku autorstwa Kutego, który go odnalazł na stronie ZUS. Mnie interesuje pulmonologia, a tego konkursu na stronie ZUS nie mogę odnależć.
Alicja3140 pisze: 26 lis 2017 20:33
Jak złoże w grudniu to mam szansę na maj-czerwiec?
Wszystko zależy kiedy w grudniu złożysz . To długi miesiąc ,możesz mieć komisję jeśli dobrze pójdzie jeszcze w grudniu lub w styczniu . możesz jechać do 6 miesięcy od komisji . Myślę ,że i powrót musi zmieścić się w tych sześciu miesiącach .
Maj na pewno .
Na narząd ruchu wchodzą jeszcze te ośrodki:
http://bip.zus.pl/documents/493361/1228455/Informacja_o_wynikach_konkursu_ofert_z_dn_29062017.pdf/d1d52e44-82f1-4815-9632-cdffdc6187af
Myślę że Dziwnówek będzie To są nowe umowy (jest ich niewiele) . Z innymi ośrodkami są jeszcze ważne . Wszystko zależy na jaki okres była podpisana umowa .
Złożony wniosek 21.11 komisja 12,12 i wszystko będzie wiadomo
Szatni -tez trzymam kciuki za przydział fajnego miejsca z porządna baza zabiegową .. i nie tylko Ja planuje składać wniosek pod koniec stycznia z nadzieją na pozytywny przebieg komisji i wyjazd w ciepłych miesiącach - zobaczymy czy ZUS spojrzy na mnie łaskawie oby... pozdrówka dla wszystkich forumowiczów