Meduzka
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: Meduzka
Kruszynko, z największą przyjemnością zamknę ten temat gdy dowiem się jakie jest rozwiązanie zagadki "władzy" i "doświadczania tego tu" na forum chyba.
Mi nie są potrzebne dwuznaczności nie wiadomo co sugerujące. Bardzo Cię proszę o odpowiedź i zakończenie sprawy.
Mi nie są potrzebne dwuznaczności nie wiadomo co sugerujące. Bardzo Cię proszę o odpowiedź i zakończenie sprawy.
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Meduzo, ja widziałem do czego zmierzałaś, natomiast czy tego chciałaś czy nie temat przerodził się w kłótnię i za chwilę padłyby wyzwiska, a tego nie chcę na tym forum jak już Ci pisałem. Jeśli ktoś potraktował Cię nie tak, proszę kliknąć zgłoszenie postu i tyle. Ja w metrykę nie zaglądam.
Sugestia by zrobić dział "poznajmy się" chyba już nawet kiedyś padła. Natomiast nie jest założeniem tego forum kojarzenie ze sobą ludzi w celach typowo randkowych, od tego są inne portale.
Sugestia by zrobić dział "poznajmy się" chyba już nawet kiedyś padła. Natomiast nie jest założeniem tego forum kojarzenie ze sobą ludzi w celach typowo randkowych, od tego są inne portale.
Proszę sie przestać drapać,elvis został unicestwiony
Niech nastanie pokój i wszechobecna radość 
I na zakończenie (Przyjaciele Karpia).
Biegnie, biegnie łoś,
Ma przypięte coś
Ma przypiętą na ogonie
Informację, że to koniec.
Biegnie, biegnie łoś,
Ma przypięte coś
Ma przypiętą na ogonie